Crocus20 crazymommy yaa bende sizin gibiyim hiç aramazdım hatta birazcık yesem hemen midem ağrırdı bu hamileliğimde deli gibi meyve yiyorum. Sizin cinsiyeti belli m?
prensesannesi_2227 aminehumamoms erikti tuza batırıp yerdım kışın ortasında aşerdım tabı ozmanlar yoktu 2 sene once burda bı bayan vardı sağolsun o ıstanbuldan gondermıstı 5tane falan bı kasede yenı cıkmıstı ozamanlar bızım edırneye gelemmıstı henuz allah razı olsun her aklıma yedıkce gelyor dua edyorm ozman yemıstım sonradan cıkınca posrt poset yerdım 😁 yazında 6 aylıkken 15 gunde 6 karpuz yemısım 🤣 kaynanam saymıs
Damla Nazlimmm valla ben kızımı bekliyorum ama aşırı tatlı yedim başka hiç bişeyi çok yedim diyemem 😂
prensesannesi_2227 Mutluemos 😁 deme kız öyle kaynanam ıyıdır bnm annemden ıyı olmasın ama asla laf etmez temızlık yaptrmaz genc kız gbı gezer tozar bnı savunur hep severım bn laf ettırmezde kımseye kaynımda aynı en son yengesı bna laf etmıstı kadını evden kovdu tabı bunlar kaynanama kavgaya gelmıslerdı bıraksalar yolacaktm da dua etsınler amelyatlıydm
Aydemi Ayy ben ilk zamanlar yeşil zeytine düşmüştüm. Rekorum bir oturuşta 45 adet. Sonra meyveye yüklendim. Kiraz ve erik. Bu aralar armut çok yiyorum. Gebelikte çok iyi geliyormuş. Hem de soğukluğu tam hissederek yiyorum. Öf canım çekti