Damla Nazlimmm valla ben kızımı bekliyorum ama aşırı tatlı yedim başka hiç bişeyi çok yedim diyemem 😂
Glcan10 Derin11 domates bende bayılıyorum tuzlu soğuk soğuk çok iyi gelio 15.hafta bulantı yoğun ama domates çok iyi gelio 🤌
ErhanKubra aminehumamoms yeşil elma midemi rahatlatıyor diye günde ya 1 yada 2 tane yiyorum 😊 onun dışında erik yedim çok
Havvaca Muz. 😂 Eşim işten gelirken bir şey lazım mı diye mesaj atıyor klasik cevap muz 😂 artık muz haricinde eksik var mı diyo ahhahahaha
Mucizem4242 aminehumamoms ilk gebeliğimde acıyı çok yemiştim başka türlü duramıyordum yerimde 🤣 ikinci gebeliğimde deli gibi ekşi şeyler yedim özellikle erik , ha bide buzluktan buz yerdim🤣 şimdi 3.kez hamileyim deli gibi tuzlu salatalık ve tatlı yiyiyorum 🤣
Glcan10 elfoo tam kaçıncı haftada bitti bulantı ben 15.haftaya girdim hala geçmedi koku bulantı geçermi hiç gevmiycek gibi gelio çok zor
elfoo Glcan10 bildiğiniz gibi kişiden kişiye göre değişiyor bana 9 ay çektim diyen de oldu ama zamanla 4 ayın sonunda azaldı ve bitti bulantılarım. Korkmayın ve bence Hiç düşünmeyin olacağına varıyor çünkü istediğinizi yapın ya da yiyin çıkacaksa çıkıyor 🤭🥰
Crocus20 crazymommy yaa bende sizin gibiyim hiç aramazdım hatta birazcık yesem hemen midem ağrırdı bu hamileliğimde deli gibi meyve yiyorum. Sizin cinsiyeti belli m?
Mucizem4242 Glcan10 ilk bebeğim erkek canım deli gibi acı yerdim gecenin 4ünde bol acı soslu makarna yaptırırdım eşime o derece yani 💙🤣 İkincisi ekşi yediğim kız 😍💞 Şimdi tatlı ve salatalık yediğim erkek nasipse 💙
Crocus20 crazymommy yaa hadi inşallah ❤️ bende kızım olsun çok istiyorum daha küçük benim öğrenmem için. Sizin kaç haftalık şuan