• Gebelik
  • Hamişler.. 34. Hafta hala süt gelmedi ?

Nurscl06 yok kızzz daha dur bismillah ben 38. Haftada doğurcam valla aldım günü sağarız sinyal göndeririz göğüslere gelir o. Henüz gelmesin zaten ilk süt önemli kuzum bebişko içsin

Nerfemm neden iyi değil ki valla çevremdekilerin 25.haftada falan gelmiş ki bunu nasıl engelleye bilir bir insan? Sonuçta akıyor damla damlada olsa 🫣 benim şu an halen kendi başına akan bir sütüm yok zaten inşaALLAH doğumda hepimizin sütü olur 🤲🏻🥹

Nurscl06 doğumdan sonra gelir canım endişe etme benim de gelmiyordu doğumdan sonra fışkırıyordu

Nurscl06 iki doğum yaptım hamileliğimin ikisinde süt falan gelmedi doğum yaptıktan sonra gayette güzel geldi sütüm

gozkarag inşallah canım benim sağlıcakla doğsun sütüm olsun başka bişi istemiyorum 🥺🤲🏻❤️

Ozoooo çok çok amin canım benim tek gelsin de bebişim doysun başka bişi istemem 🤲🏻🌹

Rabia234 inşallah hayırlısı ile doğumda gelir önemli olan o şuan gelsede bir işe yaramaz ama herkes geliyor benim diyince insan kendini sorguluyor

Mutluemos yok yine hamileyim,benim doktorum da izin vermiyor emdikçe rahmi uyarıyor kasılmaya neden oluyor diye. Ama bebeğim de memesiz yapamıyor