Anne-22 civcivsuyum detaylı olması gerek bencede ben de ilk başladığımda detaylı haftama gelmişti 750 veya 850 vermiştik ama muayene ücreti 3 hafta önce 415 ti zam geldi mi bende bilemiyorum ☺️
nursah11 Anne-22 merhaba ben Mehmet Ali beye gidiyorum 36.haftam ücreti 415 TL detaylı haftasında 750 tl ödemiştik. Salı günü doğum hakkında konuşacağız dedi henüz konuşmadık.
Anne-22 nursah11 bende Nisanda başladım kendisine gitmeye memnunum biraz soğuk ama dalında çok iyi bi doktor güveniyorum kendisine 31 haftalık olduk bizde perşembe günü kontrolümüz var☺️
Meralmert Anne-22 yanlış bilgi vermişler o zaman detaylı haftam olduğunu sanmıyorum 9. Haftaya girmiş olacam gideceğim zaman
Meralmert Tuba0396 Sultan 1. Muratta bildiğiniz iyi bir doktor var mı randevumu Gülçin yılmaz aydindan aldım ama doktor hakkında hiçbir bilgim yok
Huhu21 Meralmert ay canım ben bir kere o doktora gittim inanır mısın berbat bir doktor yanın da ki asistanı da desen öyle ayakta uyuyor beni laflarıyla dövdü resmen eşim de girmek istedi eşimi de kovmaktan beter etti sonra bekleticem sizi dedi gitti 50dk bekledik ameliyata gitmiş asistanı da telefonla konuşuyor diye farketmemiş doktorun gittiğini yani bir daha tövbe ettim Edirne devlete gitmemeye ayrıca arkadaşım da cinsiyeti öğrenmeye gitmiş o kadına napıcaksın öğrenip doğunca öğrenirsin demiş bence hemen iptal et başka doktora al gizem gençosmanı çok duydum çok iyi bir doktor diyorlar randevu bulursan ona al biz mağdur olduk sen olma
Tuba0396 Meralmert Biz edirneye eşimin tayini sebebiyle geldik pek bir bilgim yok ama burcu hanım varmış sanırım arkadaşım gidiyordu o memnundu 1. Sultan murattaydı burcu hanım da
Meralmert Huhu21 ya açıkçası bende çok emin değilim zaten devlet hastanesi olduğu için hatayda ayakta kalan son bi özel hastane vardı ona gidiyordum annemler buraya taşındığı için bende buraya geldim eşimde şuan çalışmıyor sıkışmış durumdayız ekolde 1000 tl diyince arada kaldım ama eğer dediğiniz gibiyse yarın ilk işim randevuyu iptal etmek olacak en azından gittikten sonra pişman olmam teşekkür ederim uyardığınız için 🙏
Meralmert Huhu21 şimdi dediğiniz doktor için baktım ama randevu bulamadım fatih keskin Müge sayın var en yakın randevu veren
civcivsuyum Meralmert ekol diğer özellere göre uygun fiyat olarak canım ben Berna hanıma gidiyorum 260 tl muayene ama temmuzda zam gelecek denmişti Salı randevum var bakalım kaç olmuş öğreneceğim hem muayene hem doğum ücretini
Minikbalpetegim Meralmert gizem gençosman çok ilgili ve çok pozitif bir doktor. 2 defa kendisine gittim doğumu da onda yapmayı çok isterdim ama kendisi izne çıktı 14 temmuzda gelecek dediler. Benim doğumuma çok az bi zaman kaldığı için riske atmamak için özele dönmek zorunda kaldım. Müge hanıma da gizem hanım izinde diye 1 defa gitmek zorunda kaldım hiç memnun kalmadım insanın suratına bile bakmadan konuşuyor resmen mi daha gelme der gibi yani. Gizem hanımı kesinlikle tavsiye ederim
Meralmert Minikbalpetegim bu seferlik öyle mecbur kalıp başka birine gidecem bir sonraki kontrole ayarlamaya çalışırım randevu bulursam
Meralmert civcivsuyum ben berna hanıma gittim ama memnun kalmadım o yüzden tekrar gitmeyi düşünmüyorum
Meralmert civcivsuyum ben daha önceden Rahim filmi çekilmiştim kısa bir süre olmuştu tekrar çekilmemi söyledi başka bir doktora sordum asla yapılmasını önermem demişti radyasyon alındığı için sürekli yapılacak bir işlem olmadığını söylediler bana bende daha sonra gitmedim yanına
Durumery Berna hanımı cok duydum arkadasımda orda dogum yaptı, ben kırklarelındeyım takıbım ıcın luleburgaz armagan beye gıtmıstım alanında cok uzman ama aşırı sevımsız ustten bakan kendını begenmıs bır doktor
civcivsuyum Durumery bende Kırklarelinden gidiyorum Burgaz’da Ahmet Salih beye gidiyordum kendi kliniğini açınca gitmedim ücretlerinden dolayı
Durumery civcivsuyum merkezde mısınız sızde? Argun beyde var merkezde, kırklarleınde kadın dogumcu sıkıntısı var ne yazık kı