Meralmert civcivsuyum ben berna hanıma gittim ama memnun kalmadım o yüzden tekrar gitmeyi düşünmüyorum
Meralmert Minikbalpetegim bu seferlik öyle mecbur kalıp başka birine gidecem bir sonraki kontrole ayarlamaya çalışırım randevu bulursam
Meralmert civcivsuyum ben daha önceden Rahim filmi çekilmiştim kısa bir süre olmuştu tekrar çekilmemi söyledi başka bir doktora sordum asla yapılmasını önermem demişti radyasyon alındığı için sürekli yapılacak bir işlem olmadığını söylediler bana bende daha sonra gitmedim yanına
Durumery Berna hanımı cok duydum arkadasımda orda dogum yaptı, ben kırklarelındeyım takıbım ıcın luleburgaz armagan beye gıtmıstım alanında cok uzman ama aşırı sevımsız ustten bakan kendını begenmıs bır doktor
civcivsuyum Durumery bende Kırklarelinden gidiyorum Burgaz’da Ahmet Salih beye gidiyordum kendi kliniğini açınca gitmedim ücretlerinden dolayı
Durumery civcivsuyum merkezde mısınız sızde? Argun beyde var merkezde, kırklarleınde kadın dogumcu sıkıntısı var ne yazık kı
civcivsuyum Durumery evet merkezdeyim argun beyi duydum ama o da sezaryen yapıyormuş hep ben şuan normali bekliyorum son günlerim artık o yüzden onu tercih etmedim
Berkos Durumery civcivsuyum Derman Hastanesi Mustafa Yıldız mükemmel bir doktor tavsiye ederim.. Çok doktor denedim çok begendim
Durumery civcivsuyum anladım ben doguma ızmıre gıdıyorum o yuzden sadece kontrol ıcın argun beye gıttım :) saglıkla kıcagınıza alın
Minikbalpetegim Ekolde muayene ücreti 365 tl, Doğum ücreti ise 10 bin tl olmuş. Sibel hanımın hastasıyım bugün kontrolüm vardı güncel fiyat bu şekilde arkadaşlar
Merve171214 Duygusum ilk hamileliğimde Edirnede ekolde Mehmet Ali beye girmiştim çok memnun kalmıştım 😊
Sln222 Bende ekol hastanesine gidiyorum yarın görüş günümüz bakalım inşallah güzel haberler alırız 🙏🙏