Annevekizi kuzum benim seni çok iyi anlıyorum 1 sene uğraştık kayıplarımdan sonra olmadı bak Burda gördüğüm herkese yazıyorum ben 3 aylık bebeğimin kalbi durdu sonrasında kürtaj oldum 2 kez kürtaj işlemi gördüğüm içinmiş meğer bebek tutmaması kimyasal geçirdim hep sonra ümidim bitmişti Senin gibi yoruldum her ay negatifi görmekten veya pozitif görüp kanda negatifi görmekten sonra kafama takmayı bıraktım düşünmedim Happy moma girmedim 1 ay boyunca arkadaşım tavsiye etmişti bu arada kafana takma die dinlememiştim sonra zaten oyuna yemeğe tatlıya sardım sonra adet günümdü herşey o zaman başladı çok hastaydım bayrama 2 gün kala oruçluyum çok halsizdim ateşim vardı nefes alamıyordum o derece sesim gitmişti öksğrmekten ücretli sağlık kabinine gittim ve serum istedim korunuyor musun die sorunca hayır dedim ama hamile değilim bugün adet günüm dedim olmaz saten kaç aydır çabalıyoruz olmuyor dedim sorun mu var dedi yok dedim herşeyi yaptırdım sadece pıhtışaşmam var iğne kullanıcam onun için dedim o kadar kadın veremem dedi ne olur ne olmaz gidin test yapın dedi zorladı ne güzel tamda bırakmıştım die isyan ettim sırf serum yiyebilmek için gittim test aldım garanti olsun die 2 tane aldım yaptım saniyede çıkınca şaşırdım ağladım yok ya dedim diğerinde de aynı oldu arkadaşıma paylaştım kan ver dedi ben inanmıyorum negatif çıkacak gene dedim bir gittim kan verdim garanti olsun da artık serum yiyiö die özele verdim 1 saat sonra aradım kadın demesin mi hamilesin ağladım sonuç 168 çıkmış dedim gene kimyasal sevinemedim ve ara ara kahverengi pembe akıntılarım oldu kesin kimyasal dedim kaç kez gittim hep özele gittim muayene verdiğim için kan vermek istemedim kese yok görünmüyor felan dedim kimyasal sonra bir gittim keseyi gördüm sonra bebeğimi geç döllenme olmuş düşünki çok özür dileyerek söylüyorum toplasan 2 kez bile birliktelik olmadı o ay olmuş kafana takmayınca oluyor stres etkiliyor aşırı ciddiyim burda herkese yazdım stres yaratmayın düşünmeyin dir bak kanamam hala oluyor az az ve Şuan 11+6 olduk şükür hala korkularım var ilk bebeğe gittiğimde 14 haftalıktı bir gittik ölmüştü bunda da 13 de gidicem bak hala korkuyorum bu korkuyu insan yaşıyor yani diyeceğim şu kafana takmamayo dene uzun oldu kusura bakma 🙏💜