Annevekizi tatlım bende rahim filmi cektirdim sonra sigortaya sikayet minne bisey yapmıştık paramizin çoğunlukla geri aldık. Öyle bir hakkimiz var. Banada o hastanede calisan yeğenim soylemisti. Ama rahim filmi ceken doktor bidaha seni hastası olarak kabul etmez. Benimki resmen beni kovmustu🤪. Bu arada ben 17 sene önce dogurdum oglum cok fenaydı hemen pesine istemedim. 7 8 yaslarindayken istedim ama olmadı . Doktorlara gittim herseyi yaptım yok olmuyor rahim filmide yaptim olmadı. Bi hundan iki sene öce hamile kaldim oda kalbi durdu gitti. Yasim 37 ye gelmisti ben işe girdim oglum 17 yasinda ebde bana ayak baği olacak yok. Gayet memnun oldugum iş ve ortamim eğlenerek çalışıyordum ve kazancimla ilgili bayag hayallerim oldu. Ve 10 senedir korunmayan ben ise girince 2. Ayimda hamile kalmışım. 3. Ayimda ögreniyorum tabi ve ben şok. 10 senede sadece 1 kere hamile kalmistim oda gitmisti. Buda belki gider dedim kimseye soylemedim bile 3 ay doldu hersey yolunda ozaman soyledim. Demek istedigim kafaya taktıkça hırs yaptıkça olmuyor sal gitsin boşver hem hazir çocuk yokken yapmak istediklerini yap kafanı boşalt oluruna bırak tedavi bisey uygularken bile sağlık olarak düşün bebek olarak düşünme. Emin ol o bebek seni bulacak hiç ummadığın anda benim gibi♥️