Busraa-aa Annevekizi sende öylesin canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısiyla bebeşinin sana nasip etsin 🤲❤️
Hatice333 Annevekizi daha adet olmadıysan hala bi umut vardır canım üzülme sabredelim birgğn olacak inşallah 🙏
Annevekizi Hatice333 Allah napmasin o adeti 4 gün kahverengi leke leke geldi yarın akşama kadar olmazsam bı umut aslında benim icin
Nurcihannan Hamama git iyice bi gevşe saunaya falan gir komple temizleniyor tüpler rahim falan sonra gün aşırı ilişkiye gir
Nurcihannan Annevekizi yönlendirme değilde tavsiye diyelim ben 2 ay denedim olmadı hamama giden hamile kalır derlerya temizleniyor insan o ay hamile kaldım tabi Rabbim ne yazmıssa o dediğim gibi tavsiye sadece
Aysensrkan Annevekizi puzzle yapabilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi halk eğitim kurslarına yazılabilirsiniz
Catsofmom Annevekizi Erken yapmışsın kuzum. Bekle bi en az 5 gün geçsin kesin olsun. Hemen karamsarlıga kapılma. Şüphelerin varsa bir şansı daha hak ediyorsun demektir 🥰🙏
Annevekizi Catsofmom az önce migdem ağzıma kadar çıktı kusacajtm piskolojikmi bilmiyorum ya kasıklarımda agriyoe