Gamze_cnky Annevekizi ben de her şeyi ertelerim , hep de pişman olurum. Rahim filmini kovala bence. Özele para biriktir ya da devlete gün al 🫶🌷
Gamze_cnky Annevekizi evet onunla kapalı tüpler açılıyor , temizleniyor , yapışıklık açılıyor , rahim temizlendiği için gebeliğe yardımcı oluyor , belki de vesilen odur 🌷🫶
Aysensrkan Belli ki çok fazla kafanıza takıyorsunuz ne zaman takmayı bırakırsanız o zaman olacaktır diye düşünüyorum kendinize hobi falan edinin bende sizin gibiydim çok kafama takıyordum kafama takacak başka bir durum oldu hamşle kaldım o ay
Busraa-aa Annevekizi bende sana klomeni tavsiye edicektim canım hemen umudunu kaybetme bir kere daha dene
kizannesi16_ Aynı dert bendede var adetimden 10 gün önce şiddetli agrilarim vardı 1 hafta kala kan verdim negatif çıktı. Bugün adetim tam 4 gün gecikti test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum
Aysensrkan Annevekizi puzzle yapabilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi halk eğitim kurslarına yazılabilirsiniz
kizannesi16_ Annevekizi sabah ilk idrarla yapmak istiyorum ama her an adet olacakmisim gibiyim cesaret edemiyorum ama yapicam sabaha kadar olmazsam
Busraa-aa Annevekizi bende bir kere denedim boş gebelik oldu düşük yapıp kürtaj oldum 4, 5 5 ay sonra tekrardan kullandım ve şuan 14+6 hamileyim kuzum umudunu kaybetme âdet olduğunda bir daha kullan gün aşırı ilişki yaşa inşallah güzel haberler alırsın🤲🤲🌸