2oglus K-97 yok bende kıpkırmızı görmeden inanmam 😂 zaten karar verdim 3 4 gün test yapmicam eğer adet olmazsam pazartesi günü kan vercem bu defa sabır hep acele edip üzülüyorum bu defa sabredip sevinmek istiyorum
2oglus Anneolmakistiyorum_ Allah Allah saçmalık test yapıp değer nasıl çıkmaz değer çıkmadan hamile değilsin demek nasıl oluyor 🤔🤷
Caizint K-97 marka değil aslında ama markalaşmış diyebiliriz selpak gibi :) basit kaset testler gibi değil, çok daha hassas çok daha erkenden ve 99,9 kesin sonuç için
K-97 Caizint onu da denerriz deli gibi para bağladım zaten testlere bu bebe beni uğraştıracak zaten belli 😍
K-97 Tklc Caizint Bi soru daha sorcam size  Nisan ayında da kan vermiştim aynı sağlık ocagında ama birimde <2 var diğerinde ise 2 ve değer aralıgı 0-10 acaba artık gibi bi mucize olur mu yada bu iki sonuç tan şülhelenmelimiyim gebe değilsem başka ne türlü değişirki oran ikisini de aynı saatlerimde yapmıştım
Tklc K-97 kızımı predictor ile öğrenmiştim canım ben adetime 10 gün varken kan sonucum 15 di dediği gibi o en iyisi bence de
Tklc K-97 canım çok muallak bir değer yükselme ihtimali de var 2 gün sonra tekrar kan testi ver aynı sağlık merkezine inşallah vardır yoksa da üzülme canım adet söktürücü kullanıp bu ayı değerlendirmeyi dene ovülasyonu takip edip
2oglus K-97 internetten toplu kaset test almıştım 6tane daha var elimde zaten şuan çıkıp başka test alma imkanım yok 😃 oyuzden beklemek zorundayim
2oglus K-97 gerçekten belirsizlik çok sıkıcı varsa bilmek istiyorum yoksa adet olayım önündeki aya bakayım diyorum ama bir kaç gün test yapmamaya söz verdim kendime 😃
2oglus K-97 benim hep 28gunde bir olurdum geçen ay 5gun önce oldum ilk günü kahverengi leke şeklinde geldi 2.gun sonunda söküldüm 5ay öncede ilaçlar yüzünden bir hafta gecikti onun dışında sürekli 28 günde olurum