2oglus K-97 benim hep 28gunde bir olurdum geçen ay 5gun önce oldum ilk günü kahverengi leke şeklinde geldi 2.gun sonunda söküldüm 5ay öncede ilaçlar yüzünden bir hafta gecikti onun dışında sürekli 28 günde olurum
2oglus K-97 rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲😃 ayy bu belirsizlik ve beklemek çok zormuş
2oglus K-97 aynen gebelik yoksa neden gecikme oluyor gebelik yoksa adet olup önümdeki aya değerlendirmek istiyorum daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
2oglus Anneolmakistiyorum_ 1bucuk yıldır korunmuyorum ama hala hamilelik olmadı 1yil dolunca hormon tahlili yaptırdım bir tek tsh yüksek çıktı 20.86ydi şuan 3 e 4 e düştü ama hala hamilelik olmadı senin ne kadar oldu canım
Anneolmakistiyorum_ 2oglus benimde 2.5 yıl oldu canım rahim filmi çektirdim bugun işte inşallah güzel sonuçlar alırım🥰💗
2oglus Anneolmakistiyorum_ inşallah canım 🤲 valla güzel haberlere ihtiyacımız var rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲😃 burda bir postta gördüm gecikmenin 3.gunu negatif 4.gunu silik pozitif gördüm yazmış gaza geldim yine test yaptım yine negatif 🥺 gebelik yoksa neden gecikme var yada varsa neden negatif
Anneolmakistiyorum_ 2oglus canım soğan kürü veya hayıt tohumu neden mi ben hayıt tohumu sayesinde her ay gecikmeli olsa da oluyorum artk yoksa 2 ayda 3 ayda bir olurdum
2oglus Anneolmakistiyorum_ kız benim hiç gecikmem olmuyordu ki bir tek 4 5 ay önce ilaç kullanmaya başladıgimda 1hafta gecikmem oldu bu ayda gecikince heveslendim ama sanırım yok umudum bitiyor soğan suyu ve hayıt tohumu kullandım ama adet için değil hamilelik olsun diye onlarda işe yaramadı
Anneolmakistiyorum_ 2oglus anladım canım dur bakalım kaç günün gecikti bu ay senin belki geç döllenme falan olmuştur inşallah vardır