2oglus Anneolmakistiyorum_ aaaa negatif mı çıktı 🥺 kız ben üzüldüm burda olsun hayırlısı olsun demekki daha zamanı varmış bu bebisler çok uğraştırıyor bizi yaa 😂 kaç çıktı değerin
2oglus Anneolmakistiyorum_ Allah Allah saçmalık test yapıp değer nasıl çıkmaz değer çıkmadan hamile değilsin demek nasıl oluyor 🤔🤷
2oglus K-97 yok bende kıpkırmızı görmeden inanmam 😂 zaten karar verdim 3 4 gün test yapmicam eğer adet olmazsam pazartesi günü kan vercem bu defa sabır hep acele edip üzülüyorum bu defa sabredip sevinmek istiyorum
K-97 Anneolmakistiyorum_ Ooo çok iyi valla normal gebelik testleri bile o para ama değer söylememesi kötü belki artacak
Anneolmakistiyorum_ K-97 genelde soruyorlar mis canım ilişki oldu mu günün geçti mi yada hastalığınız ne zaman geçti diye 😁💗
Caizint Bu dandik testleri yapmayın kendinizi de üzmeyin.Early predictor ya da kan testi yaptırın kurtulun
Caizint K-97 marka değil aslında ama markalaşmış diyebiliriz selpak gibi :) basit kaset testler gibi değil, çok daha hassas çok daha erkenden ve 99,9 kesin sonuç için