2oglus Anneolmakistiyorum_ benimde aynı 1hafta 10gundur kasık ağrısı var alt karın bölgesinde dolgunluk var her türlü belirti var ama testler negatif 🥺
2oglus Anneolmakistiyorum_ benimde dünkü silik çıktı ilk 10dk da çok silik zor gördüm durdukça belirginleşti bugünkunde negatif 🥺
2oglus K-97 işte bu dünkü durdukça belirginleşti ama 1 2 saatte bugünkunde bu kadar yok işte olsaydı daha belirginlesmesi gerekmezmiydi
K-97 2oglus evet 10 dakkadan sonrasını önemseme canım başıma geldi gerçekten kuruma çizgisi oluyor ben anında silik gördüm o bile negatif kanda
2oglus K-97 saatler sonra daha görünür hale geldi ilk 10dk da görüyorum gibi oldu bilemiyorum yaa 🥺 bugün bunun kadar bile çıkmadı neyse en iyisi beklemek 1hafta gecikme olursa kan testi veririm artık
2oglus K-97 amin inşallah 🤲 canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 normalde günü gününe olurum hatta geçen ay 4gun önce oldum bu ay gecikince umutlandim inşallah geç döllenmedir
Anneolmakistiyorum_ 2oglus inşallah güzel sonuç alırsın benim testimde böyle cikiyo ama 5 dakikada böyle gozukuyor benimki
2oglus Anneolmakistiyorum_ ilk beş dakikada daha silikti bekledikçe daha gözüküyor ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi bu olsaydı bugünkü testte çıkardı daha belirgin olarak bakalım beklicem belki geç döllenmedir senin testi atar mısın canım
2oglus Anneolmakistiyorum_ dualarim seninle canım inşallah rabbim gönlüne göre versin 🤲 inşallah pozitif görürsün bizde mutlu oluruz sayende 😃