Dün gece de böyle bir sancı vardı şimdi de var kasığım çok şiddetli ağrıyor yalancı sancı mı acaba. Bir saat önce ılık duş aldım inş etkilemez

Kaç haftaliksin sancı gelme sürelerinin dakikalarini tut bence dayanilmicak haldeyse acile gitmelisin 😊

gulsahklkn, başlığı 37+0 sancı olarak değiştirdi.

Benim de aynı 37+5 belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var bugün kontrole gittim nst de ağrım da çıktı biraz korkmuyor değilim ptesi sezaryen doğumum olucak inş erken doğurmam 🥹

Eylulmom iyi masallah dün bende acildeydim sancı cıkıp duruyor doktorum sabah cagırdı ac gel dedi her an sezeryan olabilirim birazdan gidicem dua edin..

Eylulmom 36+5 de dediğin sancı ve ağrıyı 3 gün çektim şuan 37+1 oldum arada oluyor yalancı sancılar artık daha şiddetli olmaya başlıyor tatlım

Eylulmom iyiyim canım onu yazdıgımda sabahına doguma alındım çok şükür iyiyizz, sezeryanda pozitif geçti şükür bebiş de iyi bende 🥰🙏

ballikedii evet ben bugün doktoruma söylicem bakalım akşam nst de çıkıcak mi sancı

Oznursis aaa doğum yaptın mu canım ayy çok sevindim bebişle sen iyi misin evde misiniz ikiniz de ayy hadi hayırlı olsun ya 🥰🥰

Eylulmom dogum yaptım canım çok şükür iyiyiz iki gün oldu birazdan hastaneden taburcu olucazz🥰🙏 çok tesekkür ederiz ablasııı🌝 darısı başınıza insallah🙏