Kaç Kilo Aldık? 🙈
Aysel66 34+5 deyiz başta 7 kilo verdim yiyememekten kusmaktan tiksinmeden 5 kilo aldık simdiye kadarda
Aysel66 5nci ayin içerisine gireceğim bayramda şuana kadar 4 kilo aldım o kadar yememe rağmen suyu cok iciyorum o mu dengeliyor yoksa kilolu hamile kaldım o mu dengeliyor bilemedim
Youngmotherr kaçıncı haftadan sonra kilo aldınız acaba bende 40kiloyla hamile kaldım 13 haftalığım ama hiç kilo almadım almak çook istiyrum
Aysel66 20+3 10 kg aldım şuan 78 kg oldum doğuma 100 olurum gibi 😂😂 çatlak benim bacaklarımda oluşmaya başladı kremler falan fayda etmiyor bence
Aysel66 17 haftalık hamileyim. +1 kg :)
Hernasipvaktineesirdir ben o konuda saldım çünkü zaten önceden kilo alıp verdiğim için bacaklarım ve kalçamda çatlak var allahtan dileğim karnım ve kollarımın çatlamaması 😂 Allahım sen bizi çatlatma inş amin
ladyax çok amin 😬
aminehumamoms 8 haftalıkken 44 kgdim 8-9 haftadan sonra aldım hemen
- Düzenlendi
23 hafta 2.2 kg ☺️Kilolu başladım ilk 4 ay bişey yiyemedim yemek falan doğru düzgün
Youngmotherr 😳ben hiç alamadım heniz karnımda çıkmadı bile
aminehumamoms yavaş yavaş alırsın canım
47 kilo ile hamile kaldım . Şu an 32 haftadayım 60 kiloyum maalesef:(
Aysel66 ben 20 haftalık hamileyim hiç kilo alamıyorum 🫤
bebegimveannesi_ doktor her şey yolunda dediği için ben pek takılmıyorum bu duruma ama ister istemez insanı düşündürüyor
Aysel66 bende şu an 16+6’yım en son geçen hafta cumartesi tartıldım üç bucuk kilo almıştım ama kesin o dört kilo olmuştur. İlk başlarda iyi gidiyordum ama 15 haftadan sonra felaket iştah açılması yasıyorum napıcam bilmiyorum