Aysel66 34+5 teyiz 11 kilo aldım çoğunu 2.trimesterda aldım son 2 ayda 1 kilo falan almışımdır amaan doğumda bi kısmı gidiyo zaten emzirirken de veririz olur biter takmayın hiç.
:)

Youngmotherr kaçıncı haftadan sonra kilo aldınız acaba bende 40kiloyla hamile kaldım 13 haftalığım ama hiç kilo almadım almak çook istiyrum

Aysel66 ben daha 2. Trimestera yeni girdim ve 10 kg aldım 😂 ilk bebeğimde 20 kg almıştım 😂 muhtemelen bu da ona benzeyecek 🤦🏼‍♀️😂 emzirir ve ayaklandıktan sonra kendiniz ilgilenirseniz bebeğinizle emin olun o arada kilo fln kalmıyor 🙈

Aysel66 20+3 10 kg aldım şuan 78 kg oldum doğuma 100 olurum gibi 😂😂 çatlak benim bacaklarımda oluşmaya başladı kremler falan fayda etmiyor bence

23 hafta 2.2 kg ☺️Kilolu başladım ilk 4 ay bişey yiyemedim yemek falan doğru düzgün

Aysel66 57 ile kaldım 67 kiloyum 32+6 . Emzirmeden dolayı bide doğumdan sonra verirsin hiç dert etme çatlak zaten kaçınılmaz 🥴

47 kilo ile hamile kaldım . Şu an 32 haftadayım 60 kiloyum maalesef:(

bebegimveannesi_ doktor her şey yolunda dediği için ben pek takılmıyorum bu duruma ama ister istemez insanı düşündürüyor

Aysel66 bende şu an 16+6’yım en son geçen hafta cumartesi tartıldım üç bucuk kilo almıştım ama kesin o dört kilo olmuştur. İlk başlarda iyi gidiyordum ama 15 haftadan sonra felaket iştah açılması yasıyorum napıcam bilmiyorum

Aysel66 78 le hamile kaldim 76 kiloya düştüm suanda 79- 80 arası 26+5 şuan ikinci gebelik

Aysel66 61 ile kaldım şuan 6.5 ayligim.6 kilo almışım.. olk hamileligimde 12 kilo ile girmiştim baklim bundada ole olcak galiba

Aysel66 biraz dikkat edin o da kilo acisindan demiyorm kilo inanin verilir ama 35 ten sonrasi ekstra sis ve odem ben suan 37 yim 10 kilo aldim ama hayat okadar zorlastiki cunku odem ister istemez daha cok oluyor.

Aysel66 ilkinde 29 kilo aldım 6 ayda 32 kilo verdim daha zayıf oldum. Bol emzirme ve bebekle uğraşmaktan. Şimdi 2.hamileyim. 19 haftadayım 6 kilo aldım. Heralde bunda da 18-20 kilo alacağım. Ama korkmuyorum. Doğumdan sonra veriliyor