_nigarr24_ Melodimm buralarda axtarılıram uje🤭😅Mənim çox ürəyim istəmir sözün düzü,qaynanamgilə gedəndə qaynım yeyir mən də ona qoşulub yeyirəm. Qızıma hamilə olanda çox yeyərdim bir ziyanını görmədim. Sab markası məsləhətlidi,o birilərə güvənmirəm
myangelson Deletedmom_116 Allah’ın belası hastane ya resmen ikinize de cektirmisler bak başka hastaneye gidince yatış vermisler hemen ay çok sinirlendim ya Allah kimseyi oraya düşürmesin şikayet et onları
Deletedmom_116 myangelson Etcem aşko ilk isim o Kız esimlede tartıştık resmne bunlar yüzünden hani bişey olsa yatırırlar diyo sjsj haklı adam ama bende haklıyım ecel teri döküyorum resmen sancin yok diyo bana Nst yo takamamislar Bizi riske attiyolar
Deletedmom_116 myangelson Sancilarim yüksekmiş acilmam yok ama Doğum başlamış Dediler burda orda İyisin iyi dediler yolladilar
Shdnvshr Deletedmom_116 böyle durumlarda bebek strese giriyor uzun süre kanalda kalıyor diye genellikle sezeryanı tercih ediyorlar. Durumunuzu tam bilmiyorum ama bunca saat açılma yoksa sezeryanımı tercih etseniz acaba çünkü burada en önemli durum bebeğiniz ve sizsiniz
myangelson Deletedmom_116 al işte eve gitseydin Allah korusun neler olacaktı belki de pislikler ya şimdi nasılsın doğum oldu mu kız
Asli1453 Deletedmom_116 Allah yardımcın olsun cnm kolaylıkla bebeğini sagsalim alırsın inşallah kucağına