__momm MelikeBlbl16 ay canım bende 38+1 im benimde adet ağrısı gibi oluyor ne dersin doğurur muyuz yakında
Melodimm _nigarr24_ Seni tapmisken soruşum.Beyax qaynamış saska yedim 1 dene.İndide deyirem nese olar.Sen yemisen heç?
Ayser42 Deletedmom_116 şehir hastanesini boşver ordan adam olmaz da sen doğurdun mu benim çocuğun da doğası yok 🥺
Aselkusunannesi_ Deletedmom_116 Nasıl Nst de sancı çıkmasına rağmen normal iyisin diyorlar ya. Benim 1 kere sancım çıktı hemen yatış yaptı doktor ve doğurdum. Kuzum başka bir hastaneye git haftan da doğum için zaten müsait. Allah sağlıkla kavuştursun
Deletedmom_116 Yatış verdiler Sancılarım tamam var ama açılma yok daha hemen Gelmiyo ama yola çıkmış Belki gece belki yarın geliyomus 🥺🥺
Alimenur Deletedmom_116 ay şükür yatış verildiyse oda bişey rabbim bi avazda kolay bi şekilde doğurmanı nasip etsin inşallah kuzum
Shdnvshr Deletedmom_116 okadar sancı çektiniz neden açılma olmamış ? Beneğinizin kalp atışları nasıl oldu?
_nigarr24_ Melodimm buralarda axtarılıram uje🤭😅Mənim çox ürəyim istəmir sözün düzü,qaynanamgilə gedəndə qaynım yeyir mən də ona qoşulub yeyirəm. Qızıma hamilə olanda çox yeyərdim bir ziyanını görmədim. Sab markası məsləhətlidi,o birilərə güvənmirəm
Deletedmom_116 Shdnvshr tekrar bakiyolar biraz yüksekti bı saat önce Ama bı iniyo bı cikiyo Ama acilmam yok halada çekiyorum anci resmen ters akıtıyorum 🥺
3Tospikannesi Mutluemos amin inşallah çok geçmiş olsun Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 3 hafta zor zamanlar geçirdim kolay değil zor bir süreç gebelik endişe korku heyecan karışık