bebekananas Deletedmom_116 bende oraya gidiyorum kontrol için acilden giriş yapmıştım açıklığa bakmışlardı ama acımamıştı hiç bana da 37 haftalık çocuğumun 35 de kaldığını 2 hafta da sadece 15 gram aldığını söylediler kendi doktoruma gittiğimde öyle bişey yok dediler
Deletedmom_116 bebekananas Bana neler dediler resmen Deli oldum Bide afra tafralari var anlatamam bunlarla mi ugrascaz diiyo çıktığımızda sanki hayrına ugrasiyon görevin o
Alimenur Deletedmom_116 hala mı sıfırmış o ladar sancıya rağmen kız geceden beri çekiyon olmazsa sezeryana alsınlar çocuk ne alemde
Bir_tirtilannesi Deletedmom_116 ayy simdi gördüm postunu doğuruyor musun aşkoo Hadii hayırlısı Rabbım bir avazda kurtarsın inşallah seni dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻 suni falan veriyorlarmı yoksa kendi sancın ile mi bekliyorlar açıklığı
bebekananas Deletedmom_116 keşke ağızlarına bir şey yapsaydın kuşum valla ancak öyle laftan anlıyorlar ben kaç kere tartıştığım için beni tanıyorlar artık
Deletedmom_116 Papatyaaaaaa Ewet geldim yatış verdiler zaten bebeğin kalp atışı çok kötü değil biraz düzeldi Sancım yüksek ama açılma bekliyolar
Deletedmom_116 Bir_tirtilannesi saol kuzum çok sağol ♥️Ewet kendi sancimla bekliyolar ama yok hala Gidişat sezeryan sanirim
Bir_tirtilannesi Deletedmom_116 bebişine sağlıkla kavuşta gerisi boş çiçeğim Rabbım bir avazda kurtarsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum aşkoo 💕
Havvaca Deletedmom_116 açılmayı kolaylaştırmak için fitil gibi ilaç veriyorlar burda yazıyor kadınlar görüyorum verdiler mi sana da
Papatyaaaaaa Deletedmom_116 iyi bebeğin kalp atışı düzeldiyse. Açılma için fitil felan diyorlar yapmadılar mı?
Mutluemos Deletedmom_116 bosver sen onları hayırlısı ile bir doğumunu yap geri gider ağzının payını verirsin o gün yapamadım bugün yapıyorum dersin.
Gulsum6734 33+4 günlük kilosu 3200 doktorlar haftasına göre büyük diyorlar hzlı buyuyo 2 gün önce gttim doktra 2800 di SMdi 3200 dedi
Havvaca Deletedmom_116 sen orda bir tane doğurcan biz burda meraktan 9 tane doğurduk. Rabb’im yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah 💞
Gulsum6734 Syma_07 haftasına göre önde gdyo sker testi fln yaptrmadım ben tokluk açlık şekere bakıldı normldi hersey ondn mı kilo alıyo diyoruz acaba