Zeyada07 boz-elaa ben 9 ay boyunca toplasanız 3 defa bulantım olmamıştır kızım oldu o kişinin yapısına göre değişiyor bence
Zey_Poy boz-elaa 2 oğlumdada deli gbi kustum hastanelik oldum heleki 2. Şuan 8.5 aylık hala buşantı devam
defneveannesii_ boz-elaa Valla nerdeyse hiç bulantı yaşamadım belki 1 belki 2 hafta oldu o da aşırı zorlu değildi sadece sabah bulantıları yaşadım ve kızım olucak nasipse🫶🏻🙏🏻
SinemCbkc Benimki kız hiç bulantım olmadı. Ablamınki erkek doğurduğu güne kadar kustu. Yani cinsiyetle alakası yok galiba bulantının
Busenil boz-elaa ilk 3 ay hep kustum kilo bile verdim bu yüzden ama oğlum olcak nasipse 35+5 haftamdayz😍
Htc6138 boz-elaa alakası yok ilk bebeğimde hiç bulantım olmadı erkek. Şuan 17+3 üm hala kusuyorum Buda erkek
3prens1prensesmom boz-elaa 3 oqlanda kusmaktan beter olmustum bunda hic bisey yk gebe olduguma inanasim gelmiyor henuz cinsiyet belli degil 🤣
Mucizem4242 boz-elaa ilk bebeğim erkekti doğuma kadar kustum , ikinci bebeğim kızdı ilk 3 ay sadece sabahları kustum şimdi 3.kez hamileyim 18 haftalık oğlum olacak hala kusuyorum 🤦🏻♀️ erkekler bitirdi beni kızım daha rahattı
Tgcmrt48 boz-elaa hiç bir şikayetim olmadan oğlumu doğurdum şimdi kızıma hamileyim bulantı kusma baş dönmesi vajina kasık ağrısı hepsi var
Zehra_25x boz-elaa ayy keske ole bisi olsa 6. Ayima kadar kusa kusa mahvoldum ilk gebeligim cok agir geciyorm 33+6 olduk hala arada kusuyorum mide bulanti ilaci kullaniyorm.🤦♀️
Azr boz-elaa alakası yok bence bünye ile alakalı bi durum. Kızımda gram bulantı kusmam olmadı. Şimdiki erkek ilk 3 ay felaket mide bulantısı kusma oldu. 34 haftalığız ara ara hala mide bulantısı oluyor.
Zeynepli12345 boz-elaa kızım var 2.5 yaşında bir kere bile bulantı yaşamadım şuna 10 haftalık hamileyim yine hiç bulantım yok cinsiyetini bilmiyorum ama
Melek1642 Bence doğru katılıyorum.kızım ilk çocuğumdu. Doğuma kadar bulantı yaşadım hep hastanede yattım serumlarla ayaktaydım. Ikinci de oğlum oldu.hiç bulantı yaşamadım. Şimdi tekrar hamileyim 26 haftalık erkek ve çok şükür hiç bulantı yaşamadım.
Dolphin16 boz-elaa cinsiyetle alakası yok ben oğlumda geç başladı bulantım kısa sürdü şimdi hamileyim 6. Haftadayım sabahları oluyor bitmek yine fazla bulantı yaşamıcam diyorum bünyeyle alakası var . Bulantı varsa kızı olandada oluyor oğlu olandada.