boz-elaa Mide bulantisi yasamayanlarin bebegi erkek mi olur gercekten? Hic bulanti yasamayip kizi olan var mi?
serhan boz-elaa kizimda dogurana kadar kustum ama bu rahat geciyor cinsiyetini bilmiyorum ama daha yeni
Irmakozcan boz-elaa 2 kızım da da doğuma girene kadar bulantı ilacı kullandım şimdi 17 haftalık hamileyim ama bunda bulantım olmadı cinsiyetini net öğrenemedik kizz gibi dediler buda kız galiba ama bünyeye alakalı sanırım her hamilelik bir değil
Yenibirannee boz-elaa bence alakasi yok. Ben 2. Kızıma hamileyim evet mide bulantisi kusma yaşadım. Benim ablam da 2. Oğluna hamile. Ilkinde cok guzeldi hamileligi ama bu sefer benden beter hastanelik oluyor ama erkek 😊
ebru5855 boz-elaa 1 oğlum 1 kızım var ikisinde de doğuma kadar hep bulantım oldu şimdi yine oğlum olcak 36 haftalık hala bulantım var inanma böyle şeylere bence
menessare Dört ay hep kustum erkek sadece bulantı olunca kız kusmalı erkek diye duydum bende ama bunlar pek tutmuyor bence
Havvaca boz-elaa hiç bulantım olmadı taaa ki 32+4 günlük olana kadar. Hamilelikte ilk defa o gün mide bulantısı ve istifra yaşadım😂 su an 32+5 erkek bebek
Ask-bebegim boz-elaa alakası bile yok hamileligim başından beri mide bulantısı yaşadım hala ara ara oluyor oğlum olacak inşallah
sultanireem boz-elaa bende hiç bulantı yaşamadım oğlumuz olucak ama bunu hiç duymamıştım hatta öğrenene kadar kız olucak sanıyodum 😂
Kaderrhamza boz-elaa bir oğlum var hiç migde bulantısı yaşamadım çok rahattım şimdi ikinciye hamileyimm kusmaktan için çıktı çok zor gecti ve buda erkek yani belirtiler aslında belli etmiyo
Kiymetyildiz boz-elaa benim sabah bulantım kusmam hiç olmadı hep akşamları bulantım oldu kusmam da nadir de bulantı kusma toplasan 1 ay sürdü bebeğim erkek. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim