Gulsahim Oğlumda bulantı yaşamadım kızımda öldüm öldüm dirildim kusmaktan hastanelik oldum çok zordu şimdi 3. Ye hamileyim sadece çaydan tiksindim oglumdaki gibi geçiyor suanlik 🤗🌻 devamını göreceğiz
Ilk-gebeligim boz-elaa alakası yok benim 2 aylıkken başladı 4 aylık olana kadar gece gündüz devam etti. 4 aylıktan şu ana kadar 40+1 günlük her sabah bulantıyla uyaniyorum ama sadece sabah ilk uyandığımda istifar etmem gerekiyor sonra gün içinde rahatım bebeğim erkek
_brcu88_ boz-elaa Allah’ın izniyle benimde kızım olacak asla bulantı yaşamadim kusma yaşamadım Allah’a şükür 🤲sadece bel ağrım oluyodu oda magnezyum sayesinde geçti rahat bi gebeliğim geciyor çok şükür 🧿🤲
Ao526- boz-elaa Bence bu hurafe 🤪 Çünkü en başından beri mide bulantısı yaşıyorum 😂 30+5 olduk. Korkudan Prilam ilacını bile bırakamadım, çünkü bulantı yerden yere vuruyor 😂 Vee oğluşum oluyor 🎉🐣💙
11melike boz-elaa ben öyle bişeye inanmıyorum çünkü bulantıdan kusmaktan düşük tehlikem olmuştu 30.haftadayım ve oğlum olacak 😀😀
Cansel-58 Benim cok hafif bulantılarım oldu ve kısa sürdü sadece 2-3 kez falan kustum. Bebegim erkek. Annem hep diyordu senin hamileligin iyi geciyor kesin erkek diye, bildi 😂
Nagihanbkr boz-elaa canım ben 19+5 haftalık hamileyim kızım olacak bu haftama kadar hiç bulantı kusma vs olmadı.
Sedanurumut boz-elaa 27 haftamdayim ve bulantılarım ilk günki gibi ben hurafe olduğunu düşünüyorum 😄😂