• Gebelik
  • 37.hafta hamileler , yaklasan dogum belirtileri olanlar buraya...

Aksa_korkmaz :)) bi cikicaklar tam cikicaklar...ic organlarim resmen savastan cikmis gibi olacak 1 senede vucut anca toparliyormus kendini,yani dogumdan sonra da cok isimiz var kizlar...alinan kilolar verilecek vs.vs... :(
    MASALMYRA 37+1 olacağız yarın...
    Gece uykusu tam bir işkence saat başı ters dönmüş kaplumbağa gibi kalkıyorım sağolsun eşimin desteği ile... zaten yatak odasınu terk ettim😁 kanepelerim geniş ve rahat oraya geçtim eşimde peşimden...😁 bugün kontrol vardı bebiş 3400🙄 2 haftamız var... artık şu annelik neymiş tatmak istiyorum.... şu ağırlıktan kurtulmak kendi işimi kendim yapabilmek dakika başı işemekten günde 2 3 kere.işeme dönemine geçmek istiyorum... kilolar verilir sağlık olsunda herşey yoluna girer... ama artık klasik penguen yürüyüşü dönemine geçtik doğum iznine 35.haftada ayrıldım ben ve evde sıkıntıdan patlıyorum😑 hastane çantam daha doğrusu valizim hazır sayılır😁 haftaya ağdaya.gideceğim vee ta ta ta taaam hazırım😁
      MASALMYRA ben 7 kilo aldım şuana kadar ama bakalım doğuma kadar ne alırım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ ama hamilelikte çok sıkıldım. Doğumdan sonr iç dış bakım yapacağım kesin ancak kendime gelirim 😂
        MASALMYRA bende 37.haftamdaym henüz bir belirti Yok bugün çatı muayenesi oldum dr hala yukarda olduğunu söyledi. Sancıları nasıl anlıyorsunuz şu an karnım biraz rahatsız da yardımcı olur musunuz
          Hdamla bebeğin karnında bi tarafa toplanıp sertleşmesi canım kasılma deniyor aslınd
            37 hftaligimm vajinamda batma disinda bi sorunum yokk biranonce dogurmak istiyoruummmm
              Merhaba dun kontrlm vardı 37+2 deyz doktor bebegn basının asagıda oldugunu soyledi bas asagı olmasyla kanala gırmesi aynı seymı
                Flzorn degil seker,bas asagi durabilir ama kanala girme olayi baska,benimki de su anda kanala girmemis
                deletedmom734 al benden de o kadar,ben de ckk bunaldim,eski gunlerime donmek ,hop hop merdivenleri cikip inmek istiyorum, sismanlik da ayri dert,vercez insllah.Sen nerden yaziyorsun ,Ist?
                  Flzorn hayır canım değil aşağıda olması normal fiğim pozisyonu evet ama kanala yerleşmesi Doğumun yaklaşma zamanı oluyor dün çatı muayenem vardı 37+3 oldum kanalda değil dedi mesela
                  MASALMYRA evet bebeğim 3 kilo ben kiloluydum hamile kaldığım da 75 belki ondan bilmiyorum doktorum en fazla 85 olacaksın fazlası sağlığın ve doğumun için iyi olmaz dedi. Vallahi ne dikkat ettim ne diyet yaptım. Herşeyi de yedim çünkü benim doğuştan anemim vardı. Anne karnında yeterince beslenemediğim için uzun yıllar bunun dezavantajlarını çektim. Hamile olduğumu öğrendiğim an dedim. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun. Çok araştırdım çok, ilaç yerine hep sağlıklı şeyler tükettim. Kokrmadım tereyağı, et, balık, ceviz faydalı ne varsa çok şükür vitaminsiz ilaçsız bebeğimin kendi kilosu ve çok sağlıklı benim kilo almam da bana kalan tek avantaj diyelim ☺️🙈