• Gebelik
  • Şubat annişleriiii🙆🏻‍♀️❤️

Beriliko ben rapunzeloldum ne kestirdim ne boyattım berilde hepsini yaptım acaba gitgide geri kafalı mı oluyorum ki 🤔bi kestiricem dedim bütün kuz arkadaş larım üstüme atladı 9 ay dayan iyi olmaz diye bunları söyleyenlerde kimi banka müdürü kimi adliye ye memur kimi telekomda müdür en donanımlı kadın lar bile hamilelik de saflaşırmış🙄
    Berilikom yaaa benim eşim çubuk kraker gibi eşyaları olmuyor bana hahahahahahah 😂😂😂😂her halimle dalga geciyor zaten katil olmadan doğurmayı ümit ediyorum 😂😂😂😂
      Kubracls rahat ol rahim in anlamı korumak demekmiş tahmin ettiğimizden çok fazla koruyor rahim bebeklerimizi hiç evham yapma❤️😘
      Berilikom merhaba bızde 27+2 olduk ogluşumla ama bel ve göğüs agrısından suan sıkıntılıyım 9 kılo aldık bu arada🙈
      Seyda-12 yaa sorma ben yıllardır çalışıyordum bebek için çalışma hayatımı zirvede bıraktım🤪 şimdilik.. her akşam geliyor eee aşkım bugün naptın kaça kadar uyudun hangi koltuk da uyudun senin işinde zor deyip nasıl dalga geçiyor 😬🤦🏻‍♀️
        Beriliko sezaryen olmuştum ikincide öyle olucak normal doğuma göre 27 Şubat demişti ama sezaryen de 10 gün önce alıyorlar Beril de öyle oldu senin?
          Berilikom benim işk normal oldu buda bişey çıkmazsa normal olucak bakalım 20 şubat benimde
          Berilikom ben 9 kilo almışım bebeğim de 1005 gr 35 cm olmuş 😊 maalesef gebelik şekeri çıktı 😔
            ATC geçmiş olsun bian evvel sağlık la doğuralım
            • ATC bunu beğendi.