• Gebelik
  • Şubat annişleriiii🙆🏻‍♀️❤️

Bende kilo aldım artık 😂😂oyüzden yazabilirim dimi 😂😂şaka bi yana 26+5 te gittim kızım1065 35 cm olmuş bende 6 kiloya yakın almışım
    Berilikom 28+3 teyiz ama çok yinede bence benimkide .zaman hiç geçmiyor bel agrilarimi zaten söylemiyorum geçsin bi an önce zaman ya
    reinamm süper ya nasıl kilo almamayı başarıyorsunuz 👍😘 doktor yürüyüşü aksatma dedi bende böreklik poğaçalık malzeme almak için hergün çıkıyorum dedim kızıyo😌👻
      Berilikom aa 26 kaçta gittin tam cnm 10 gün önde demişya benimde 26+5 te 1065 gram dedi çünkü ozaman çokmu önde oluyo benimde
        Beriliko yaaa bulantı olmuştu onda bu rahat diye yedikçe yiyorum bi gönderiyorum onlar öğleye kadar uyuyorum🙆🏻‍♀️💁‍♀️
        Benim 27.haftada 1067 kiloydu kendim de 6 kilo aldım bundan sonra daha çok alırım yarın 28+5 olcaz kaç kilo olur bakalım
        Berilikom benim doktorum fazla olmadığını söylüyor ısrarla vücuduma dağıtmamış beni deli ediyor dikkat et flan diye gaza getirse edecegim yanı ama 😂😂😂😂
          Hazır şubat annelerini yakalamışken sorayım size kızlar gebeliğin hep normal ilerliyor sıkıntım yok bebeğimde gayet sağlıklı çok şükür 28+6 haftalık hamileyim bugüne kadar cinsel ilişki yasak değildi en son kontrolümde 30 haftadan sonra yasak dedi doktorum ama erken doğum riski yok ne açıdan yasakladı acaba soramadım kayınvalidem yanımdaydı çünkü ilişkinin normal doğuma iyi geldiğini biliyorum size de doktor söyledi mi acaba ya da fikri olan var mı
            Banada 6 kiloya çok dedi doktorum hamurişi tatlı yeme dedi 🙄