ikiprensannesi66 ultrosonda rahim agzi silinmiş gözüküyor yani çok az kalmış ,bebegin kafasıda orada oluyor ..o görüntüyü görünce alttan muayene yapıyorlar parmakla 36.hafta olduğu için açıklığa bakıyorlar sadece ,zorlamadan… doktor yarım çatı gibi düşün demişti bana .. 37nin içindeyken tam çatı yapacağım dedi.
Doğum kanalına kaçıncı haftada girdi bebişler
Pinkflowers0 umarım döner 🤍🩵
Kubra2610 anladım teşekkür ederim ben gittiğimde çatı muayenesini sordum 38-39 da yapıyorum dedi burda yazılarda hep açıklıkla ilgili konuşuluyor bizde mi bi anormallik var acaba dedim 🫣
ikiprensannesi66 bir sorun görmediyse yapmayabilir canım, doğumun zamanini etkilemesin diye artık bazı doktorlar dogum başlayınca yapıyor..
Kubra2610 hayırlısı olsun diyelim hayırlıca bir kucağımıza alalım da bebeklerimizi son zamanlar hiç geçmiyor bide bayram haftasına denk gelecek büyük ihtimalle sizinde öyle mi
ikiprensannesi66 hayırlısı olsun sağlıkla dogsunlar 🙏 evet ya hep korkuyordum bayram haftasina denk gelir diye başıma gelecek galiba tatilde çok uzun
Kubra2610 bende hastane boş olur doktor olmazsa diye korkuyorum 😦
ikiprensannesi66 bizim burası kucuk bir ilçe devlet hastanesinde tek doktor var o izinli olursa yakın başka ilçeye sevk ediyorlarmış.. onun dışında özele gidiyorum bir saat uzaklıkta , eğer kndi doktorum izinde olursa nobetci doktor olur dediler .. şans artık insallh hersey yolunda gider ikimiz içinde..🙏
CemrePektas benimkide uzun zamandır baş aşağı pozisyonda ama bugün doktor kafası kanala girmiş aceleci duruyor dedi bide gecen haftayla kilosu aynı cıktı kanalda oldugu için tam ölcüm olmamıs olabilir dedi doktor
Gzoo vajinusmus olsaydın suan bir bebeğin olamazdı eşinle herhangi bir vajinal yoldan birleşme yaşayamazdın .
ballikedii beni 37+5 te alcak doktorum zaten günüde gelmiş oluyor dedi ben öle isteyince
gamzeli3525 2 bucuk yılın sonunda tek bir denemeyle hamile kaldım acıyla oldu oda ve bir daha cinsellik yaşamadık yasaktıda zaten
Gzoo bende 38+1 26 Haziran dedim de kabul etmedi tam haftasına göre gidiyor ne kadar kalırsa o kadar iyi olmaz dedi ama pazartesi gene de tekrar sorucam
ballikedii hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun sağlıklı olsunlarda heyecan dorukta valla 🥹
Gzoo 38 haftalık olucam.bugun doktora gittim dogum kanalina daha girmemis azicik yukarda dedi
Kubra2610 inşallah Allah yardımcımız olsun 🤲🏻