• Gebelik
  • Doğum kanalına kaçıncı haftada girdi bebişler

Kızlarr 36 haftalık hamileyim bugün kontrol vardı bebeğin kafası doğum kanalına girmiş dedi doktor aceleci gibi dedi ben bayram öncesi doğum istiyordum 26 hazirana sezeryan günü aldık daha erken gelirmi varmı böyle durumda olanlar ilk gebeliğim

Doğum kanalına girmesi demek normal yolla dünyaya gelecek demek. Neden sezeryan yapmak istiyor acaba?

Gzoo bende 37.girecegim .bir hafta önce 2 cm aciklik vardı, kanala girmişti.. bugün kontrolde aciklik kapanmış, baski da yapmıyor. Hiç belli olmuyor bebislerin halleri:)

Kubra2610 ayy çok sevindim erken gelcek diye çok korkuyorum vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz

Gzoo 36+4 makat geliş dönemdi 3 Temmuz gününe sezeryan tarihi verdi doktorum bayram öncesi doğruymayacağım dedi güldü zaten dönmedi bebitoda

Gzoo Şu an normal gözüküyor canım ama süreç nasıl ilerler bilemiyorum inşallah normalde olur

ballikedii benim ikinci bebeğim. İlki normal doğumdu. Bu sefer bebek 35 te yukarı dönünce işin boyutu değişti sezeryan ihtimali oluştu 🫠 hepsi ağrılı acılı tabi ama deneyimlediğini insan daha kolay buluyor ondan hala alışamadım bu fikre. Umarım doğum başlayana kadar döner 38+3 üm 🥲