• Gebelik
  • Doğum kanalına kaçıncı haftada girdi bebişler

Doğum kanalına girmesi demek normal yolla dünyaya gelecek demek. Neden sezeryan yapmak istiyor acaba?

Gzoo bende 37.girecegim .bir hafta önce 2 cm aciklik vardı, kanala girmişti.. bugün kontrolde aciklik kapanmış, baski da yapmıyor. Hiç belli olmuyor bebislerin halleri:)

Kubra2610 ayy çok sevindim erken gelcek diye çok korkuyorum vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz

Gzoo 36+4 makat geliş dönemdi 3 Temmuz gününe sezeryan tarihi verdi doktorum bayram öncesi doğruymayacağım dedi güldü zaten dönmedi bebitoda

Gzoo Şu an normal gözüküyor canım ama süreç nasıl ilerler bilemiyorum inşallah normalde olur

ballikedii benim ikinci bebeğim. İlki normal doğumdu. Bu sefer bebek 35 te yukarı dönünce işin boyutu değişti sezeryan ihtimali oluştu 🫠 hepsi ağrılı acılı tabi ama deneyimlediğini insan daha kolay buluyor ondan hala alışamadım bu fikre. Umarım doğum başlayana kadar döner 38+3 üm 🥲

Gzoo benim ilk oğlum 32 de döndü, 37de kanala girdi. 39 da açılmam yoktu ve kordon dolanmıştı 3 kere. Sonra 2 haftada kilo almayınca sezaryen oldum. Bu oğlum 31. Haftada şuan. 28de döndü. Kanala girmedi henüz. Beklemedeyim

• Gzoo bunu yanıtladı.
          • Gzoo bunu beğendi.

ikiprensannesi66 ultrosonda rahim agzi silinmiş gözüküyor yani çok az kalmış ,bebegin kafasıda orada oluyor ..o görüntüyü görünce alttan muayene yapıyorlar parmakla 36.hafta olduğu için açıklığa bakıyorlar sadece ,zorlamadan… doktor yarım çatı gibi düşün demişti bana .. 37nin içindeyken tam çatı yapacağım dedi.

Kubra2610 anladım teşekkür ederim ben gittiğimde çatı muayenesini sordum 38-39 da yapıyorum dedi burda yazılarda hep açıklıkla ilgili konuşuluyor bizde mi bi anormallik var acaba dedim 🫣