Leylagyk Arzuozturk son 70 sezaryan olcam 1 hafta erken olursa 60 hayırlısı neyse o olsun 2 kızımı alıcam kucağıma bütün hamiş anneler hepimizin Allah’ım yardımcısı olsun sağlıkla almayı nasip etsin inşallah🙏 💕🤗😊
Alimenur Arzuozturk inşallah inşallah Hazır ama gelesi olmayınca artık benim heveste kaçtı Valiz kapının ağzında duruyo 😂 ama sadece duruyo😂
Alparslanmom_ Son 94 den slm 26+4 olduk su ana kadar bi skıntım tok cok sukur sadece suyumuz sınıra yakınmıs bıraz o kadar saglıkla gelsın oğlum insallah 💙
Arzuozturk Alparslanmom_ benimde az biraz fazla suyu dedi 🌸ben meyveyi fazla yedim 🙈şekerli şeyler su oranını artırırmış😳
Sazem Benımde son 100 :))) ama vajına agrım cok yarın idrar testi verecegım var mı kızlar boyle agrısı olan kımı bebek buyudu diye dıyor bılemıuorum ıns enfeksıyon cıkmaZz
Arzuozturk Sazem enfeksiyon olabilir mi ağrı yaparsa bilemedim🌸🙏🏻mutlaka idrar testi verin aynen ,şüpheniz kalmaz hiç değilse
Arzuozturk Ceroooss sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸🥰nasıl gidiyor peki bi sıkıntı vs yok değilmi ..bizde ayaklar şişmeye başladı 🙈
Arzuozturk Zln2152 yaaaaa çok az kalmış sizinde 🥰🥰sağlıcakla zamanında doğsunlarda geç gelsinler annesi😍🧿
Jamila_Karim Arzuozturk inanın daha hiç bir şey hazır değil😅😅aşırı bi rahatlık var üstümde😄inşAllah yarın alış-verişe gitmeyi düşünüyorum🥰🥰
Arzuozturk Jamila_Karim yaaaaa bende bu kafadan istiyorum🙈🙈🥰🥰bende herşeyi bi zamana bölüp almak isteyenlerdenim,son ana kalınca panik oluyorum 😂🙈
Arzuozturk anneoluyoruuumm16 yaaa inanın çok hızlı geçiyor zman🙈🥰az kaldığındada insan bi eksik tamamlama derdine düşüyor 😅
Arzuozturk cauuv1 yaaa süpersiniz bizede rahat geçer inşallah son zamanlar 🥰❤️aynen dönüşler zor olur diye düşünüyorum 😂😂