Arzuozturk Alparslanmom_ benimde az biraz fazla suyu dedi 🌸ben meyveyi fazla yedim 🙈şekerli şeyler su oranını artırırmış😳
Alparslanmom_ Arzuozturk doktorum bana glıfor basladı canım bndr cok sekwrlı seyler yedım sanırım ondan ☹️☹️
Arzuozturk Jamila_Karim yaaaaa bende bu kafadan istiyorum🙈🙈🥰🥰bende herşeyi bi zamana bölüp almak isteyenlerdenim,son ana kalınca panik oluyorum 😂🙈
Arzuozturk Zln2152 yaaaaa çok az kalmış sizinde 🥰🥰sağlıcakla zamanında doğsunlarda geç gelsinler annesi😍🧿
Zln2152 Arzuozturk evetttt birşey kalmadı kuzumm amin inşallah tüm yavrular zamanında sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah 🙏 🥹❤️
Arzuozturk miniktirtilinannesi04 bizim kızımız olucak inşallah 🌸Allahım nasip ederse 💕sizin belli oldumu
Alimenur Arzuozturk valla şurda gelecek bi zamanı kalmadı artık doktorum bile daha bekleriz dedi en geç 14 günü var diyo zaten gelmişim 39a 14 gün beklesem 41 olacam🤦🏻♀️
miniktirtilinannesi04 Arzuozturk maşallah rabbim say selâmet kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde oğluşum olucak 🥰❤️
Arzuozturk Sazem enfeksiyon olabilir mi ağrı yaparsa bilemedim🌸🙏🏻mutlaka idrar testi verin aynen ,şüpheniz kalmaz hiç değilse
Arzuozturk Ceroooss sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸🥰nasıl gidiyor peki bi sıkıntı vs yok değilmi ..bizde ayaklar şişmeye başladı 🙈
Arzuozturk TomrisHanim yaaaa sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰❤️sizinde az kalmış ,hazırlıklara devam ediyoruz yavaştan