Arzuozturk Allahım şükür bu günlere🧿🥰son 99 gün kaldı doğuma ,sizde durumlar nedir ?,kaç haftalık oldunuz nasıl geçiyor günleriniz ,şikayetlerimiz neler toplanalım
Arzuozturk dilay_06 yaaa çok az kalmışşşçç😍🥰nasıl hissediyorsunuz ☺️herşeyi hazırladınız mı çantası vs ,biz yavaş yavaş hazırlamaya başladık
Arzuozturk Shf 3-4 aydan sonra bulantı geçiyor hiç canınızı sıkmayın🥰😅hatta iştah açılıyor gelsin kilolar sonra 😎
Arzuozturk Jamila_Karim maşallah kuzuya 🥰siiznde az kalmış ,,herşeyi hazır mı n’aptınız ,biz yavaştan başladık
Arzuozturk cauuv1 amannnnnnnn bugün yarın geliceko vakit bebişşşş🙈🙈sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ,,uyuyabiliyor musun ağırlaşmıştır iyice dimi
Alimenur Arzuozturk inşallah inşallah Hazır ama gelesi olmayınca artık benim heveste kaçtı Valiz kapının ağzında duruyo 😂 ama sadece duruyo😂
Jamila_Karim Arzuozturk inanın daha hiç bir şey hazır değil😅😅aşırı bi rahatlık var üstümde😄inşAllah yarın alış-verişe gitmeyi düşünüyorum🥰🥰
cauuv1 Arzuozturk bugün doktordaydık sancı cıktı ama hissetmiyorum diye eve geldim haftasonu hissedersem doguma alıcakk aslında hamileligim rahat geçiyo hala araba kullanıyorum gezmeye cıkıyorum temizlik yapabiliyorum ama onun dısında ayakta durmak zorluyo merdiven cıkmak bunaltıyo tıkıyor, gece cok rahat yatıyorum şükür onda bi sıkıntı cekmiyorum ama saga sola dönerken 10 dk geçiyo😂😂 amiiin insallah🥰🥰🙏
anneoluyoruuumm16 Arzuozturk bizde son 177 ahahahha 🫣 geçer mi biter mi bu günler bebişi görmek kucaklamak için sabirsizlaniyoruuuz
Arzuozturk anneoluyoruuumm16 yaaa inanın çok hızlı geçiyor zman🙈🥰az kaldığındada insan bi eksik tamamlama derdine düşüyor 😅
Arzuozturk cauuv1 yaaa süpersiniz bizede rahat geçer inşallah son zamanlar 🥰❤️aynen dönüşler zor olur diye düşünüyorum 😂😂