Nesnes28 SheeR sağlıkla gelsinler inşallah bizimde bugün som kontroldü tahlil yapıldı nst cekildi anestezi doktoru ile görüştüm çarşamba nasipse kavuşacağız kızımla🌞🥰
Kubracns Nesnes28 Seneeeemmmmmmmmmm Gzo 1iricikkk SheeR Ipek0204 Elenor17 Cananaslan_ denizozulkerr Hanımlar bende 19 Haziran da doğum yapacağım ama korkuyorum sizde korku var mı ? Anesteziyi spinal mi genel mi epidural mi düşünüyorsunuz? Bende spinal + sakinleştirici yapacağım dedi doktorum ama korkuyorum. İğne den ve uyuşmamasından 🥴 Sizde durumlar nedir ?
123k321 Nesnes28 kan vermek için yarın gideceğim ama bana anestezi doktoru ile görüşmen gerek demediler acaba ameliyat günü mü görüşülecek ki
Cananaslan_ Nesnes28 bizi de sabah dokuz buçukda çağırdı benimde tek endişem açlık ve dil altı hapı Dil altı hapı amelîyattan sonra insana üşüme titreme yapıyormuş
Gzo Kubracns valla bn spinal düşünüyorum ama hrseyden korkuyorum artık ameliyat sonucta saglikla girip ciksaydim bi🤦
Cananaslan_ Kubracns hiç korkma canım bende epidural yaptırıcam bebisinle kavuşacağın anı düşün pozitif ol o zaman korkun falan kalmaz 🥰
SheeR Kubracns ben daha hiç konusmadım anesteziyi cuma günü gittiğimde konusacağım bende de bi tedirginlik var ya heycan yaparsam tanaiyonum yükselirse düşerse diye 😔
Seneeeemmmmmmmmmm Kubracns genel istiyorum ilki de genel oldu odama çıkmadan kendime gelmiştim spinal de baş agrisj ve bel ağrısı beni korkutuyor baş ağrısı çünkü insanı çok etkiliyor
Nesnes28 123k321 ikinci gebeliğim ama ilkin üzerindende 7yıl geçti doğumdan korkmuyorum zaten bisey anlamıyorsun spinal olmuştum bundada öle olucak sonrasındaki ayaklanmadan biraz korkuyorum havalar da sıcak terleyip yara yeri cok acırmı diye 😁
Nesnes28 123k321 belki yarın görüştürürler imza falan alıyorlar sizden kanıda anestezi doktorunun odasında verdim ben ztn
Nesnes28 BEAUTY28 yaa bekletiyor mu doktorunuz? Banada ilklerde 39a kadar bekleriz demişti fakat bebek 7.aydan beri kanalda cok fazlada inmiiş aşağı birde bayrama denk geliyor 39 diye alıcak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❣️
BEAUTY28 Birerkekbirkizannesi bemce cok guzel 39.haftan dolmasini istemesi. Bende 39 dolsun 2.kez sezeyrn olucam tam 2 yil gecti ilkin ustunden