Seneeeemmmmmmmmmm Kubracns genel istiyorum ilki de genel oldu odama çıkmadan kendime gelmiştim spinal de baş agrisj ve bel ağrısı beni korkutuyor baş ağrısı çünkü insanı çok etkiliyor
Elenor17 Spinal istiyorum cumartesi anestezi ile görüşücem bugün kanlarımı verdim hayırlısı olsun inşallah
Nesnes28 123k321 ikinci gebeliğim ama ilkin üzerindende 7yıl geçti doğumdan korkmuyorum zaten bisey anlamıyorsun spinal olmuştum bundada öle olucak sonrasındaki ayaklanmadan biraz korkuyorum havalar da sıcak terleyip yara yeri cok acırmı diye 😁
123k321 Nesnes28 🥹evet sıcaklara denk gelmesi biraz zorlayabilir bizi umarım yara yerimiz enfeksiyon vs kapmadan güzelce atlatırız bu süreci
Nesnes28 BEAUTY28 yaa bekletiyor mu doktorunuz? Banada ilklerde 39a kadar bekleriz demişti fakat bebek 7.aydan beri kanalda cok fazlada inmiiş aşağı birde bayrama denk geliyor 39 diye alıcak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❣️
BEAUTY28 Nesnes28 dr gitmedimki oyuzden hemen gel alalim soyliyicek yoksa ben kendi kendime beklemek karari aldim
Nesnes28 123k321 insallah cok kolay olur hepimiz için🥰stres yapmayın sizde bebişe kavuşacağınızı düşünün bebegi görünce zaten bambaşka bişeye kapılıyorsunuz hayırlısıyla alalım kucagımıza gerisini unutuyoruz ztn 🥰
Cananaslan_ Nesnes28 ameliyat sırasında tansiyon vs yükselir ederse dil altı hapı veriyolar oda çıkınca insanda dediğim şeyleri yapiyomus inşallah olmazda aklında bulunsun nolur nolmaz
Nesnes28 Kubracns sağlıkla gelsin insallah 🥰emin olun hiç korkulacak bişey yok boşa stres yapmışım diyeceksiniz ben ilkini 7yıl önce spinal olmuştum ondada bişey anlamamıstım acıkcası dünde anestezi doktoru 7yıl önceki tıp ile bugununki aynı değil hiç bişey anlamayacaksın iğneler bile cok inceldi hissetmiceksin dedi. Ben inanıyorum cok kolay gecicek dogumunuz zaten bebek cıkınca baska hic bisey düşünmüyorsunuz😍❣️
Nesnes28 123k321 belki yarın görüştürürler imza falan alıyorlar sizden kanıda anestezi doktorunun odasında verdim ben ztn
Nesnes28 nurcndnsyr benim ilkinden dolayı buda sezeryan ama istiyorsanız tabiki doktorunda bişey diyeceğini sanmıyorum
Nesnes28 Cananaslan_ hic öyle bişeyden bahsedilmedi ilk sezeryandada sakinleştirici yapmışlardı inşallah vermezler dil altı falan 😁
nazlinazli59 Benimde ilk gebeliğim bebiş hala makat duruş olduğu için zorunlu sezeryan olucam, büyük ihtimalle 21inde geliyor kızçe. Bugün kanlarımızı verdik hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz🙏🏻
Nesnes28 BEAUTY28 yaa tehlikeli olabilir ama kontrolünüzü yinede yaptırın bebegin suyu azalıyor vs takip edilmekte fayda var yinede siz bilirsiniz ama