Aydemi Hukersanne Alman vatandaşı mısınız? Bizim için bir faydası olmuyor Amerika ve Kanada dışı doğumlar. İnşallh sağlıkla kucaklarsınız
jamili Aydemi ne yaptınız gittiniz mi gidecek misiniz. Bende ABD de düşünüyorum doğumu ama 32 haftada gitmeyi düşünüyorum.
Annisim Ben de amerıkadayım benım doğumun 1 Haziran gıbı planlanıyor ama bakalım artık. Vala bana kalsa Türkiye de bu süreci geçirmek isterim ama eşim istemiyor . Burda dr ulaşamıyorum anlamıyorum zor bir hamilelik geçiriyorum zaten 🤷♀️
birhamilelikgunlugu Aydemi selamlar surec nasil isliyor bu dusuncede olan anne babalara burdan bilgi verebilir misiniz en azindan ortalama ücret vatandaslik sart mi hastane mi bulmamiz gerek kalacak yermi? Direk vatandas mi olunuyor?
Aydemi birhamilelikgunlugu biz burada birisi ile anlaşarak geldik. Doktor hastane ev kirası ve danışmanlık ücreti 18bin $ tuttu. Gerisi sizin kişisel harcamanız. Detay için özelden konuşabiliriz. Vatandaşlığı hemen alacağız bebeğimiz için. 8.gününü de tamamlayınca Türkiyeye geri döneceğiz inşllah
jamili Aydemi peki bebeğin pasaportunu beklemek şartmı. Yoksa doğum sertifikası ile Türkiye’ye giriş yapabiliyor musunuz.
Aydemi jamili biz tüm evrak işlerimizi burada galledip dönücez. Randevumuzu aldık çünkü. Pasaport işini Türkiyeye bırakan bikaç kişi biliyorum vizelerini iptal ettiler. Bir günde çıkıyor zaten pasaportu. Türkiyede kendinize yeni bi iş çıkartmayın. Zaten dönünce baya bi işimiz olacak
jamili Aydemi bi yakınım 3 ay pasaport bekledi de o yüzden canımı sıkıyor. Çünkü eşim yanımda olmayacak ben oğlum ve yeni doğacak bebekle aylarım geçsin istemiyorum. Ama orada doğurmam şart 😔
Annisim Aydemi ben de burda doğurup tüekiyeye ailemi ziyarete gidicem ama bebek pasaport en erken 3 ay işinde çıkıyor eşim sordu da , yine de mağdur olma
Aydemi jamili ay yok valla bizim hemen bir günde çıkacak aksilik olmazsa pasaport. Due dateinize göre iki hafta önceden randevu alırsanız hemen o gün elinize pasaportu veriyorlar.
jamili Aydemi çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Ben bilmiyordum öncesinde randevu alındığını
Aydemi Annisim miamide öyle bi sıkıntı yok. Her giden arkadaşım aynı gün pasaportunu alıp dönüyor. Bundan kesin eminim yani