Aydemi Selam kızlar, 14 haftalık hamileyim ve Amerikada doğum yapmayı düşünüyorum. Daha önce yapan, yapanı tanıyan ya da kendisi düşünen var mı? Haydi bilgilerimizi paylaşalım😁😁
pandasever Aydemi öyle bir imkanım yok yapmadım ama sizin varsa kesinlikle kaçırmayın çocuğunuzun geleceği için verebileceğini en güzel karar olur. Gerek vatandaşlık gerek, gerek eğitim açısından mükemmel bir fırsat.
jamili Aydemi ne yaptınız gittiniz mi gidecek misiniz. Bende ABD de düşünüyorum doğumu ama 32 haftada gitmeyi düşünüyorum.
Aydemi pandasever kesinlikle. Zaten o kadar para anca onun geleceği kurtulsun diye verilir. Ama keşke buna ihtiyacımız bile olmasa
pandasever Aydemi keşke canım keşke. Bugün özel okul senelik fiyatları belirlenmis. En düşük 380 bin düşünün. İnşallah imkanınızi yakalarsınız da geleceği garantiye girer bebişij
Aydemi pandasever iyice çıldırmışlar. İnsanlar iyice cahil kalsın diye mi uğraşıyorlar ne. Öğretmenlere de para vermiyor
pandasever Aydemi gerçekten öyle devlet okulunda sistem işleyişi bozuldu iyice özele asla güç yetmiyor böylede cahil kalıyor toplum.
Aydemi pandasever işte ben de bu yüzden diyorum ki en azından okul çağına geldiğinde amerikada ücretsiz eğitim hakkı olur. Orada insan gibi eğitim görür
Aydemi Hukersanne Alman vatandaşı mısınız? Bizim için bir faydası olmuyor Amerika ve Kanada dışı doğumlar. İnşallh sağlıkla kucaklarsınız
Annisim Ben de amerıkadayım benım doğumun 1 Haziran gıbı planlanıyor ama bakalım artık. Vala bana kalsa Türkiye de bu süreci geçirmek isterim ama eşim istemiyor . Burda dr ulaşamıyorum anlamıyorum zor bir hamilelik geçiriyorum zaten 🤷♀️
birhamilelikgunlugu Aydemi selamlar surec nasil isliyor bu dusuncede olan anne babalara burdan bilgi verebilir misiniz en azindan ortalama ücret vatandaslik sart mi hastane mi bulmamiz gerek kalacak yermi? Direk vatandas mi olunuyor?