kkslmrv Selinactr memnun kaldım ilk yıkamayı elde yapmanızı öneririm yoksa hemen soluyor Ben 10’lu aldım takımı gayet iyi kumaşı
beyzoss1 Srp37 ben bebeqon internet sitesinden yaptirdim cok guzel geldi dokusu falan harika pamuklu bir kumasi var ponponlu ve yazili
Esinbyzkndr Beggg nereden yaptırdınız acaba fiyatı nedir çok güzel saglikla giysin kuzucuk masallah ❤️❤️❤️🫶
Beggg Esinbyzkndr teşekkürler 🫶🏽 instagram esilaaaksesuardan yaptırdım tulum şapka 230 yastık 200 tl idi 42 tlde kargo ücreti.
Zeynebim47 berfintkn rica ederim bende dün az kalsın dolandiriliyordum başka bir sayfada gördüm mesaj attım Allah belanızı versin diye engellediler beni
_sedaay Srp37 Betüşün hediyelikleri diye bir sayfadan yaptırdım gerçekten memnun kaldım yıkadım ütüledim yumuşacık kıyafetlerin kalitesi falan çok beğendim ben
irem10 _sedaay merhaba bende bu sayfadan yaptıracağım memnun musunuz ? Birde bu gümüş Gold mu.resimdeki ? Gold yeşil mi
Yrgnnnnnn Bediss06 bugün aynı deseni sipariş ettim harika görünüyor güle güle kullanın. Ama ben 5 parça 500 verdim keşke daha önce bu sayfayı bilseydim bayaaa zarardayım inşallah malı istediğim gibi gelir. Sizin nasıl 100 yüz pamuk mu
Bediss06 Yrgnnnnnn Kumaşını ben çok beğendim %100 pamuk tereddütünüz olmasın. Aynen sizin ki biraz pahalı olmuş. Sadece sayfa çok yoğun sipariş aldığı için biraz geç geliyor ama beklemeye değer bir hastane çıkışı sağlıkla giysinler inşallah 🙏🏻
Tmk Rana26 bı arkadaş o sayfa dolandırıcı yazmış. Sizde riske girmeyin . Biz sipariş verdik ama henüz gelmedi . Aksi bir durum çıkarsa yine bilgilendiririm sizi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
Cansucaf1 Tmk maalesef dolandırıcı bende kandım önden paralarını yolladım 5 gün boyunca ses Seda yoktu yazdım ve beni engellediler
Ckg- Tmk siparişiniz geldi mi acaba bende sayfada sipariş verdim engellediler yarın yasal işlem başlatacağım
Tmk Zeynebim47 mrb mağdur mu oldunuz acaba bizde sipariş vermis bulunduk . Henüz gelmedi ürünler isme karar vermemstik o yüzden. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem çünkü
Tmk Zeynebim47 eğer mağdur olursam yasal işlemleri başlatacağız. Sizide bilgilendirmek isterim Rabbim fırsat vermesin kötülere 😔
Zeynebim47 Tmk malesef keşke bilseydim erken söylerdim bende dün köşesinden döndüm nerdeyse dolandiriliyordum Başka bir sayfada dikkat dolandırıcı sayfa diye gördüm Allah’a şükür Allah belanızı versin dedim engellediler
Tmk mevraca başka bir arkadaş o sayfa (zevk.atolyem)dolandırıcı yazmış. Sizide yanlış yönlendirmek istemem. Riske girmeyin olurmu 😔