Zlyyh Ben instagramdan zehraalkayactrk den yaptırdım çok güzel kaliteli ve olduğunca hızlı teslimatları var bi bakın derim. Nevresim vs de yapıyolar resim yükleyemedim bi türlü
Tmk Tmk başka bir arkadaş o sayfa (zevk.atolyem)dolandırıcı yazmış sizde riske girmeyin olurmu kimseyi yanlış yönlendirmek istemem 😔
Tmk Tmk başka bir arkadaş o sayfa dolandırıcı yazmış (zevk.atolyem) sizde riske girmeyin olurmu kimseyi yanlış yönlendirmek istemem 😔
birnilmeselesi Tmk doğrudur ben risk alıp ista dan yaptırmak istemedim bide kumaşı çok önemliydi benm için bambu kumaşa yaptırdım özellikle
Cansucaf1 Tmk maalesef dolandırıcı bende kandım önden paralarını yolladım 5 gün boyunca ses Seda yoktu yazdım ve beni engellediler
hilalklkn Cansucaf1 ayyy bende dün sipariş vermiştim 😢😢 şikayetvar.camdan baktım herkes aynı şeyi yazmış. İnsan kandırmak ne kadar kolay olmuş yaa. Ah almak ne kadar kolay bu insanlar için
Tmk Cansucaf1 peşini bırakmayın o halde dava açın dekontunuz vardr mutlaka. Bizde öyle yapicaz Rabbim çıkarsın inşallah misli ile onlardan
Tmk Cansucaf1 savcılıktan suç duyurusunda bulunun 300-500 diye bosvermeyn uğraşın ki başka annelerin canı yanmasın lütfen ihmal etmeyin
Tmk hilalklkn ödemeyi yaptiysanz dekontunuz vardr. Şikayetçi olun dava açın peşini bırakmayin bizde öyle yapicaz . Allah kahretsin bunları
Tmk hilalklkn parayı yatırdınız mi lütfen bosvermeyn şikayetçi olun kimsenin cani yanmasin daha fazla
Tmk hilalklkn savcılıktan suç duyurusunda bulunun. Az miktarlar diye bosvermeyn uğraşın ki başka annelerin canı yanmasın lütfen ihmal etmeyin bu konuyu
Hzzz Ayezhanim merhabalar konuya dahil oldum bir anda havuç mevsimi gecti ya yine de tüketsek faydasini gorurmuyuz sizce
Bediss06 Yrgnnnnnn Kumaşını ben çok beğendim %100 pamuk tereddütünüz olmasın. Aynen sizin ki biraz pahalı olmuş. Sadece sayfa çok yoğun sipariş aldığı için biraz geç geliyor ama beklemeye değer bir hastane çıkışı sağlıkla giysinler inşallah 🙏🏻
Yrgnnnnnn Bediss06 amin inşallah 😍 benim zamanım yoktu 1 hafta içinde hazır ettiler antialerjik bide kumaşı inşallah iyi çıkar
Dilek1903 kubraaksoy 27 nisanda sipariş verdim 28 de tasarımı onaylandı 5 mayısta kargodaydı ptt ile yolladıkları için 3 gün içinde de geldi 8 mayısta bendeydi setim canım
Zeynebim47 berfintkn rica ederim bende dün az kalsın dolandiriliyordum başka bir sayfada gördüm mesaj attım Allah belanızı versin diye engellediler beni
Zeynebim47 Tmk malesef keşke bilseydim erken söylerdim bende dün köşesinden döndüm nerdeyse dolandiriliyordum Başka bir sayfada dikkat dolandırıcı sayfa diye gördüm Allah’a şükür Allah belanızı versin dedim engellediler
Tmk Zeynebim47 keşke erkenden gorseydik Bizde insan işte bu anlık gaflete düşüyor ve tuzaga çekiliyor ne yazıkki. Allah kahretsin inşallah onları
Dilek1903 kubraaksoy bence verebilirsin canım valla fiyat olarakta değişti mi bilmiyorum ben 430 a almıştım dışarda baktım normal hastane çıkışları 12 parça bile değil 500 600 lerde 430 a 11 parça isimli çocuğa özel hiç bişe değil bence