Tmk mevraca başka bir arkadaş o sayfa (zevk.atolyem)dolandırıcı yazmış. Sizide yanlış yönlendirmek istemem. Riske girmeyin olurmu 😔
Zumra_elif61 Srp37 ben oğlum da burdan yaptırmıştım Ankara’da güvenilir biri arzu Hanım şimdi kızıma hamileyim ona da burda yaptır am bizim bundaki tüm emniyetteki hamiş anneler buna yaptırdılar tatlım güvenilir biri çıkışlarda çok kaliteli bakmanı öneririm ♥️🥰😍https://www.hizliresim.com/djy3j5i
Tmk Rana26 bı arkadaş o sayfa dolandırıcı yazmış. Sizde riske girmeyin . Biz sipariş verdik ama henüz gelmedi . Aksi bir durum çıkarsa yine bilgilendiririm sizi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
Dilek1903 Srp37 resim nasıl ekleniyor bir türlü yapamadım canım bende instagramdan butikbebecik diye bir siteden yaptırdım 430 tl 11′li hastane çıkışı aşırı derecede beğendim yeri pamuklu yumuşacık çok beğendim 😇
Dilek1903 kubraaksoy 27 nisanda sipariş verdim 28 de tasarımı onaylandı 5 mayısta kargodaydı ptt ile yolladıkları için 3 gün içinde de geldi 8 mayısta bendeydi setim canım
Sevim0816 Mavi boncuk sayfasına yaptırdım 3 parça 200 tl ye kargo dahil gayet de güzel geldi valize kaldırdığım için çıkartmaya erindim biraz 😁😁
Tmk Zeynebim47 mrb mağdur mu oldunuz acaba bizde sipariş vermis bulunduk . Henüz gelmedi ürünler isme karar vermemstik o yüzden. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem çünkü
Tmk Zeynebim47 eğer mağdur olursam yasal işlemleri başlatacağız. Sizide bilgilendirmek isterim Rabbim fırsat vermesin kötülere 😔
alparslangur Srp37 instagramda madrebebek sayfasından yaptırdım ve 1 hafta içinde geldi🥰 (10 parça 490₺ fiyatı)
Semihaa1 Srp37 Instagram da efuli baby adında bir sayfaya %100 Pamuk çok kaliteli geldi.