Deletedmom_85 Tebrikller anne oluyosun kan vermene gerek yokkizaten sen hamilesin guzel anne❤
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 doktora söylemedim canım çünkü bayramda benim doktorun kliniği kapalıydı , farklı bi hastanede test yaptım . Doktor erken yapmışsın demesin kızmasın diye söylemedim 😄 test için 14. Gün demişti bana çünkü . Yarın belli olacak bakalım
Irane oy benim canım Allah razı olsun. Çok şükür bugün kalp atışını duyduk inşallah sağlıcakla ilerler 🥹🥰
Melike3435 bende kızar diye söylememiştim 9.gun yaptığımda. İnşallah güzelce artmıştır dua edicem sana🥹
Deletedmom_85 teşekkür ederim canım ❤️ senin tek embriyo muydu ?
Melike3435 evet 5.gun tek embriyoydu senin peki?
Deletedmom_85 benim 3. Gün tek embriyo
Deletedmom_85 Deymez guzelim sag salim kucaina almayi Rebbim nasib etsin
yaaaa mutiii valla bir an aklıma düştün bakayım hamile kalmış mıdır ki diye girdim gördüm çook sevindim neden bilmiyorum ama çok muhabbettimiz olmamasına rağmen seni bi seviyorum ben 🥹sanırım yeni hamile kaldığım zamanlar sen daha ilk sprem testlerini falan araştırıyordun ondan bi yakın gördüm ne biliyim aynı şeyleri yaşamış olduğumuzdan falan sanırım. Ara ara girip bakıyordum şimdi okuyunca var yAa anlatamam nasıl sevindiğimii Allahımmm şükürler olsun sanaa 😍😍😍😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin inşallahhhh 🌸 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom_85 yaa yerim seni 🥰 kontrole gittin mi minik fasulyeyi gördün mü 🥰🤭 kız bence erkek olacak ha içime doğdu 🤣
Asyabuse yaa bende seni seviyorum kız vallahi o gün çok yardımcı oldun bana. O gün bugündür aklımdasın nedense 🥹canımsın ya inşallah sağlıcakla kucağımıza almak da nasip olur tatlı telaslarmis aah ah🥲😍
cahillesohbetikestim sende mi brutus😃 kocam da öyle diyor başından beri hsjd burda da bi ksc kişi öyle dedi bakalım ne çıkacak sürpriz yumurtadan gördüm teyzesi gördüm minik bebeğim benim 🥰
@Deletedmom_85 selam canim yorumlari cok okuyamadim heralde hamilesin cok sukur 🌸❤️ gozunaydin saglikla kucagina almani dilerim . rabbim gonlune gore versin. Valla momu sana bakmak icin silmedim arada girip profiline bakiyorum hayirli haber varmi diye 😊
OzgeSrc canım ozgem Allah razı olsun kuzum. Çok şükür aldık o müjdeyi hamdolsun 🥰 eksik olma 🥲
Deletedmom_85 bende sımdı gördüm postu 🤭 naptın kese bebek göründü mü ? Bende 6 haftalık gebeyim 4+2 de keseyi gormustum ♥️ Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasıp eder ınsallah ♥️
_Anonimdenim 6+4 de bebegide kalp atışını da gördük hamdolsun. Ay sende mi yeni gebissin hayırlı olsun canım sağ salim kavuşalım inşallah 🥰
Baka bilir misiniz
Deletedmom_85 oh çok şükür sağsalim gelsin inşallah canım benim 🤭🥰
Deletedmom_85 yaaaaaa allahımmm o kadar çok sevindim ki anlatamam sana canım benim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok mutlu oldum 😍 valla bilhassa profiline girdim bakim napıyor inşallah gebedir dedim ve mutlu haberi aldım bayadır yoktum burda 😍😍😍😍
Deletedmom_85 hayırlı olsun sağlıkla kavuşun, siz zaten hamile değilmiydiniz anlamadım kalp atışı duymuştunuz sanki bi yorumlarsa öyle görmüştüm anlamadım🙈