avakadominigi İlk bebeğim, Amin Allah razı olsun♥️ Sağlıkla kavuşalım, daha erkendir diye düşünüyorum ama 2 gündür falan kasıklarımda rahimde hafif sızı baskı gibi hissediyorum eğer bebitoysa, bir de gıdıklanma gibi bir his oluyor 🤭 Ahh bende çok heyecanlıyım, zaman durdu sanki geçmiyor

Daha yeni görüyorum o kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin. İkiz mi acaba şimdi ben her gün seni stalklarım 🩷 çok çok mutlu olduuuumm gözyaşım pıt pıt şuan. 🧚🏻‍♀️

9 gün sonra

prematureannesi_ çok sağol canım benim. Tek koydurmustuk kendi kendine bölünmediyse tek bebistir☺️ inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsak bira daha rahatlarim daha keseyim bile göremedik gerçi randevu günü gelemedi bii

Mutiim bebeğim yoktum gördüm de yorum yapamadım içimde kalmıştı şimdi hatırladım seni 🥺🥺🥺. Ay çok sevindim resmen. Kan verdin mi son durum nedir aşkım bilgilendir 🙈🙈

Deletedmom_103 sağol bitanemm. Eksik olma pazartesi günü randevu var işte. Öğrendiğimden beri hiç gitmedik kese görmeye dahi. İnşallah kalp atışını da duyarız ya 6+4 olucaz🥲😍