UmutsuzPolyanna ya poliiii🥲 teşekkür ediyorum kuzum benim. Allah razı olsun ya Allah aşkına niye su uygulamadan koptun gittin ya. Ulan eski günleri çok özlüyorum sen ozlemiyon mu zalımm🤧 nerelerden aldın haberi bakeem

Şimdi gördüm çok sevindim sizin adınıza 😍😍🫠🫠insAllah sağsalim kucağınıza aldığınız günleri de görelim 😌💚🫶🏽

Deletedmom_85 tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim , ne kadar zamandır istiyordunuz doğal gebelik mi oldu ? Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 💗 sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Hayal23455 teşekkür ediyorum yukarıda biraz uzun. Olmuş ama okurum derseniz sürecini yukarıda anlattım size de umut olur hem. Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🥰

Deletedmom_85
          Yaaa oldu mu şimdiiii 🥹🐣🐣
          Aklıma gedlin bı bakayım dedim testini felan görünce çok sevindim inşallah hersey yolunda gider saglikla kucağına alırsın rabbim kimseyi böyle birsey ile sinamasin 🌸

@Deletedmom_85 canım kan verdin mi kaçırdım orayı eğer yazdıysan 🥹 benim de yarın yumurta toplama var heyecanlıyım 🥹 senin kaç yumurta toplanmıştı kaçı gelişti ?

Deletedmom_85 Yaaa az önce aklımdan geçtin profiline girip bakayım dedim . Buralarda bayadır görüyordum seni hiç konuşmadık seninle ama çok dua etmiştim 🌸 Testi görünce çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşAlllah 💖

Deletedmom_85 canım bahceci de kime gittin bende 7 haziranda aksam 5.40 da transfer oldum simdi yapsam cıkar mı bende de

Dneglr lale susan hocaya gittim canım. Varsa çıkar tabi ki benim 7.gunde kaset ve erken gebelikte çıktı. Senin bugün 9.gun hayli hayli çıkar. Hadi yapta güzel haberlerini bizimle paylaş. Kaçıncı gün embriyosu peki 😍

Deletedmom_85 3. Gün embriyosu bilemedim yapıp yapmamak arasında kaldım canım pzartesiye az kaldı nede olsa :) bide ilaclardan dolayı pozitif görüluyormus umutlanmak da istemiyorum

Melike3435 190 çıktı hcg
                      13 toplandı
                      10u olgun çıktı
                      9 u dollendi
                      5.gune kadar 8 tanesi geldi, 1 tanesi 5.gun öldü. geriye 7 kaldi. 2si dolduruldu 1i transfer edildi. Geriye 4 tane kaldı onlerinda Gelişimleri devam ediyordu. 6.gune gitmesini beklediler 6.gun 4 taneden 1i gelişim göstermiş diğerlerinin gelişimi durmuş.
                      3 tane dolduruldu 1 tane transfer edildi

Deletedmom_85 benim de yarın yumurta toplama var . Salı ya da perşembe günü de transfer olur büyük ihtimal dedi hemşire. 3. Ve 5. Günler. O neye göre belli oluyor ? 3. Ya da 5. Gün transferi ?