Mucizemibekliyorum_ ay hadi inşallah bakalım bende yarın sabahtan sağlık ocağından randevu aldım dayanamadım. Ya senin bilgin var mı kuzum sağlık ocağında da hemen çıkar mı.acava sonuç?
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
CmreKsidar Onu geçenki seferde çokça iyi söylediğim belirttiğim için bugün onu yazdıktan sonra, sağlıkla kullansın alınmış alınmıştır yazmış 😂
Deletedmom_85 normalde ben bugün verdiğimde ertesi gün çıkıyor beta sonuclari canım bir de önceden doktor onaylamadan enabiza dusmuyordu ama şimdi değişmiş doktor onayına gerek kalmadan enabiza düşüyor. Ama sonuç genelse aynı gün içinde çıkmıyor canım
- Düzenlendi
myangelson Ya ben yarın vercem.meselA ertesi gün haftasonu kapalı saglik ocağı nSi olacak pazartesiye mı kalır acaba ya
Deletedmom_85 ertesi gün çıkıyor genelde pazartesiye kalır
Deletedmom_85 başka yerde verme şansın yok mu yada bugün verebilirsin aslında
- Düzenlendi
Mucizemibekliyorum_ cam sakura çok yakın aslında devlet hastanesi. Ama oradan sürekli nasi vercem hadi bikere verdim diyelim. bide 2 3 kere artış kontrol ettircem bilemedim ya. Sen nerde yaptırcan
Aynı yerde yaptırın diyorlar ya onun için
Deletedmom_85 adet tarihiniz gectince mi yaptınız testi bide korunmayı bıraktıkn kaç gün sonra
Deletedmom_85 bizim Burdaki devlet hastanesinde yaptırıyorum. Bence bugün ver bi yerde insan pazartesiye kadar çatlar meraktan 😂
gkce_12 ben tüp bebek tedavisi gördüm canım. Adet günüm dündü normalde ama baz alınan transfer sonrası test adet değil yani. 2 yıla yakın oldu olmadı doğal yoldan Tedaviyle oldu çok şükür
Mucizemibekliyorum_ ne diyorsun hastaneye peki ? Ay ben beta vercem diyince bunlar doktor onayi, istiyor sistemden bakıyorlar falan diye biliyorum. Of saglik.ocaklari niye böyle geç ya😁
Deletedmom_85 hastane personeliyim birşey söylememe gerek yok beni tanıyorlar sıkıntı olmuyor 🥰🙈
Mucizemibekliyorum_ oh şanslısın. Aradım saglik ocağını pazartesiye kalır dedi 😥 ertesi gün çıkıyormuş
Deletedmom_85 ne yapmayı düşünüyorsun ?
Mucizemibekliyorum_ düşünüyorum şuan kara kara bilemedim. Klinik burda da yaptırabilirsiniz dedi ama uzak bana ya habere oraya git gel nasi yapayım 😒
Deletedmom_85 pazartesiye kalır canım 😕 özel hastane falan yok mu direk versen oradan. Devlet acile gitsen çoğu devlet acilde test yapilmiyor bizim burada mesela bakmıyorlar burası acil ne gebeligi diyorlar e bı yandan da haklılar tabi 😅
Deletedmom_85 bilemedim kuzum benimde aklım karıştı😂
Deletedmom_85 doktor 19 vermemi söyledi hayır yapmadım test tekrar acaba kese ne zaman görünür
myangelson yani orası öyle canım bakicam bi artik
alpseda_ ay bende bilmiyorum ki merak ediyorum qcikcasi