Deletedmom_85 tebrik ederiiim 🥰🙏🏼🥳
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 inşallah canım benim 🥰
Sonsuzzz teşekkür ederim 🤗
Deletedmom_85 tebrik ederim🧿 🥳 çok güzel duygular gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom_85 amin cnm benim 🤲🤲🤲🤲
Ozgeee22 amin inşallah daha Fazla beklemesin kimse🥹
minikmucizeemaak bebek arabasını aldığımda 12 haftalık hamileydim😂
- Düzenlendi
Deletedmom_85 Allahım sana şükürler olsun, biliyordum.. dün aklımdan geçtin son aktivitelerine baktım yattım şimdş bununla karşılaşıyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ay inanılmaz mutlu oldum 🥹🥹🥹❤️😘
Deletedmom_85 ben sana demiştim içime doğuyor diye 😂😂😂çok ama çok sevindim Allahım tamamına erdirsin🙏🏻dualarımız kabul oldu
1ciftyesilgoz çok sağol kuzum benim hamdolsun daha kan vermedim gerçi inşallah orda da vardır 🥹
Novamomy demiştin vallahi kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır 🥰
Deletedmom_85 olumsuz düşünceleri kaldır at. Bu dönemde bolca pozitif düşünmen gerekiyor 🥰 şuan böyle hissetmen çok normal ama kulak asma negatif herhangi bi yoruma. Herşey yolunda gidecek 🙏 hem kanı geç vermek daha iyi betan epey yükselmiş olacak. Bu arada Tek bi çift mi koydurdun kuzum☺️
1ciftyesilgoz inşallah dediğin gibi olur canım benim. Tek koydurdum😍
Deletedmom_85 İnşallah canım benim ❤️
CmreKsidar Bende bugün aldım 14+2 yiz, dediğim arkadaş direk yazmış. Kız daha çookkk etkennnn bende yazdım 1 ay da 2 bin zam geldi yapacak bir şey yok 😂
Deletedmom_85 Rabbim hayırlısı ile sağlıklı selametli kucağınızada aldırmayı nasip etsin 🌺
Deletedmom_85 amin canım 🤲🏻🌺😊
Deletedmom_85 gerçekten seninle sanirim en çok bekleyen ikimiz olduk belki brigun benimde olur 🙂 tomrishatun
Deletedmom_85 uzuun zamandır girmemistim moma şimdi gireyim dedim hamileyim yazısını görünce inşallah sensindir dedim çok görmüştüm önceden seni aklımda kalmışsın,çok duygulandım Allah isteyen herkese nasip etsin,size de sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🥲🥲
Deletedmom_85 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah, bizlere de dua eder misin 😇🥰