Deletedmom_85 hayırlı olsun canım ya seni hep görüyordum inan çok sevindim sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah 🤲🏻😊🌺

YLD_95 Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler aminn🤗🥰

Deletedmom_85 amin canım Allah’ın izniyle ilerler sağlıkla kucağına alacağın zaman bile gelir 😊 iyi düşün iyi olsun Allah büyük 🤲🏻🌺😊

alpseda_ son adet tarihine göre hesaplıyorsun işte doktorda öyle hesaplarsa yüzde doksan doğru cikar

Deletedmom_85 Allah razı olsun gülüm ♥️ rabbim sağ salim mutlulukla huzurla kucağına almayı nast etsin inşallah ♥️

Deletedmom_85 gözün aydın olsun Rabbım sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle kuzum 🤲🏻🩶

Aaaysee bebeğim bana tutundu alllahima şükürler olsun kuzum hamdolsun 🥹🥲 inşallah sağlıklıdır tek temennim duam o korkuyorum biraz

Deletedmom_85
            Yaaaaa çoookk mutluu olduumm aşkım beniim artık tedaviye başlayacaktın biliyorum o kadar mutlu oldum ki anlatamam bacım hamile sanki kurban olduğum Allah’ım bak tam umudunu kesmiştin inşallah kurban olduğum Allah sağlıkla ilerler ve güzel haberleri hepimize verirsin resmen evin içinde çığlık attım hamileyim ve senin profilini görünce 🙈💖💖😘😘😘💖

mekselinaa çok teşekkür ederim canım benimm eksik olmayın inşallah saglikli hayırlı olur devamı gelir tek temennim o suann🥲 ah benle beraber ağlayan, sevinc çığlıkları atan kaç kişi oldu iyi ki varsınız🥰

Deletedmom_85 sonunda bu haberi senden duymak beni çok mutlu etti senin yorumlarına çok denk geldim uzun zamandır bekliyordun bu anı Allahm sağsalim sapsağlıklı uzun ömrürle kucağına almayı nasip etsin inşallah bu saatten sonra keninde de bebişine de çok çok iyi bakman lazım ❤🌸💖

Deletedmom_85
                  Ya sende iyiki varsın kuzum benim o kadar çok dua edeceğim ki inşallah sağlıkla ilerleyecek ve sağlıkla alacaksın kucağına kızıma kardeş geliyor 🤭🥳🥰😘