Beybicik Zeynepozcan CMV kedi köpekle ilgili değil. İnsandan insana bulaşan solunum yolu enfeksiyonları yapan bir virüs.
aryakuzey Myasminn canım yine pozitiv cıktı ıgm değerim. Avidite haftaya cıkacak gebeliğin sonlandırmaktan bahsediyorlar. Ama yasal zamanı geçmiş 18.haftayı geçince amniyosentez önerdiler çok korkuyorum 😢
Myasminn aryakuzey Allah yardımcın olsun canım. Perinatolog genelde işitme yolunu etkiliyor bu virüs demişti, inşallah bir şey çıkmaz. Gelişimi ne durumda bebeğin? Gelişimle ilgili sıkıntılar da oluşuyormuş bu sorunlarda eğer bebekte enfeksiyon varsa.
gfc02 aryakuzey merhaba inşallah bebegin sağlıklı bir şekilde doğmuştur bende bugün öğrendim baya kötü oldum benimde pozitif çıktı yarın da enfeksiyon polikinligine gideceğim inşallah yalancı pozitifliktir
aryakuzey Myasminn Amin Allah razı olsun canım 🤲 bana kalp beyin organları direk etkiliyor dediler. Gelişimi güzel 11+3 olduk . Kalp atışları her şeyi normal ama avidite cıkmadan kesin konusamayız diyor doktorlar
Myasminn aryakuzey avidite çıksada kesin konuşmuyorlar pek. Kağan Kocatepe’nin videosu var bunlarla ilgili bi izle istersen, 1000/2 etkilenir diyordu inşallah bir şey olmaz bebeklerimize
yasmin51 aryakuzey canım benim de 1 ay önce toxoplazma ıgm ve ıgg pozitif çıktı cmv ıgm sınırda cmv ıgg pozitif enfeksiyon doktoru aynı perinatolaojiye yönlendirdi birde ilaç verdi ilacı bulamadım geri gittim sonra bana yalancı pozitif olabilir dedi ilk doğum yaptığım hastaneye yönlendirdi orda test verdim sonuçlar baktığım kadarıyla iyi şuan 1.53 olan toxoplazma ıgm değeri. 0.50 diğerleri de düşük yarın sonuç için gidecem kaç gün uyumadım İnan bir ben bilirim başka hastaneye git derim sana
aryakuzey yasmin51 canım cok geçmiş olsun sanada umarım her anne adayının her şeyi yolunda gider bu konuda beklemekte cok zor. Rabbim seninde yardımcın olsun. Bana ilaç verilmedi benimki enfeksiyon değil virüsmüs tedavisi yokmuş. Umarım yarın güzel sonuçlar alırsın benide haberdar eder misin
aryakuzey yasmin51 anti igg yazanlar iyi bir şeymiş bu arada canım doktor öyle söyledi bugün. Virüs yada enfeksiyon a bağışıklığın olduğunu gösterirmis
yasmin51 aryakuzey inşallah canım benim ederim tabi sende canını sıkma ilk gebeliğime baktım anti cmv ıgg ve ıgm pozitifmiş herhangi bir tedavi uygulamadılar çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu içini ferah tut cmv ıgm 1.24 cmv ıgg 184 çıkmış o zaman
aryakuzey yasmin51 yaa öyle mi içime su serpildi çok küçük değerlerde bir sey olmayabiliyor demek ki inşallah bebeklerimizi Rabbim korusun canım 🤲
Karbaby aryakuzey geçmiş olsun canım, bir belirtin var mıydı? 1 ay önce negatifti demişsin doktorun niye testi tekrarlamak istedi?
aryakuzey Karbaby cok teşekkür ederim canım. Yok hayır hiç bir belirtim olmadı. Özele gidiyordum ilk haftalarda . Test orada yapıldığında negatifti. 8.haftaya dogru devlete geçtim. 11.haftada çağırdı ve bu testleri e nabızdan görememiş doktor tekrar istemiş şans eseri ortaya cıktı pozitiflik
Myasminn aryakuzey yok canım 61.40 yazıyordu benim, sadece değer mi yazıyor? Açıklama yok mu? Bende açıklama da yazıyordu 18-20 hafta önce geçirildiği düşünülmektedir sonuç yüksek avidite diye
aryakuzey Myasminn yok canım sadece 0.82 yazıyor bazı ölçümlere göre yüksek aviditeymiş bu iyi bir sey mi yarın doktoruma gideceğim ama içim içimi yiyor
Myasminn aryakuzey yüksek olması bekleniyor zaten, doktorum bizim için 55 in üzerine çıkması yeterli demişti. Allah sağlık sıhhat versin canım beni de haberdar et doktordan sonra.