aryakuzey Myasminn canım doktorum özelde. Ama bu test devlette yapılmıştı. Bizim hastanenin referans aralığına göre yüksek avidite yani sıkıntı yok yinede devletteki enfeksiyon hastalıklarına göster sonucu dedi. Bebeğe baktı sıkıntısı yok keyfi yerinde dedi ikili tarama testi verdik çıktık
Cgdmustn aryakuzey bende bu yüzden 30 haftalık oğlumu kaybettim doğurmak zorunda kaldım 2 gün yaşadı Cmv illet yüzünden
Beceriklianne aryakuzey kardesimde geçirdi hamileyken bebeği alcaz dediler bebek gelişmez dediler . Neler çektik sorma sonuç dünyalar tatlısı akıllı bir kızımız var bir yaşında . Antibiyotik tedavisi gördü kardeşim ve atlatti hiç korkma
aryakuzey Beceriklianne maşallah ne güzel 😊 bende de sıkıntı yokmuş ama yinede enfeksiyon hastalıklarına ve perinatoloğa görünmem lazımmış
gfc02 aryakuzey merhaba inşallah bebegin sağlıklı bir şekilde doğmuştur bende bugün öğrendim baya kötü oldum benimde pozitif çıktı yarın da enfeksiyon polikinligine gideceğim inşallah yalancı pozitifliktir
biranneadayii_1 gfc02 merhaba aynı durumu ben de yaşıyorum igg 2.06 igm 1.12 sizin son durumunuz ne oldu?
gfc02 biranneadayii_1 merhaba çok şükür avidite testim yüksek çıktığı için doktor gebelikten önce geçirdiğinde dolayı sıkıntı olmaz dedi sizin doktor avidite testi istemedimi acaba
gfc02 biranneadayii_1 evet sonra başka hastaneye gittim tekrar bu testleri yaptırdım orda ıgm negatif çıktı fakat doktor biz yinede avidite testi yapalım dedi sizde mutlaka yaptırın bu testi ben enfeksiyon polikliniğinde yaptırdım
birthecene aryakuzey benim sınırda çıkmıştı geçmişte çok hayvanlarla beraber uyudum baktım ettim ama sınırda oldupu için önemsenmedi kedi dışkısı temasın var mı evde varsa sahiplendir
biranneadayii_1 Kızlar ben şimdi enfeksiyon hastalıklarından geliyorum dayanamadım benim igg 2.06 igm ise 1.12 idi doktor bu değerlerin dikkate alınmadığını söyledi bilginiz olsun değerleri böyle olan varsa içi rahat olsun
htan Zeynepozcan doktorum cok dikkat et kedilerden uzak dur dedi(yani aşısız olanlardan) hatta bi bankanoturdugunda senden once o bankta yattiysa ordan bile bulasir sevmene gerek yok illa o yuzden cok dikkat et diye uyarmisti .