Esracigdem Mrstutii demir ilacı magnezyum regenesis olabilir adı vitamin kullanıyorum bir de düşük önleyici ilaçlar
Aylanursu Mrstutii Bizde 17+6 haftalıgız 15 haftamda demir ilacına başlattı folisasitti bıraktırdı doktorum
Esracigdem Mrstutii hahahahah🤣🤣🤣🤣 buna baya güldüm 👍😂 kramplar sancılar son bir ayımı özetledin vallahi🤣🤣👏👏👏
Aylanursu Mrstutii O konu hakkında bir bilgim yok gyno Ferro demir ilacımin ismi içerisinde folikasit B12 bı kaç birşey daha içeriyor
Mrstutii Esracigdem 😂 keşke birazda babaları çekse onlar sefasını sürüyor cefasını çeken analar ah ahh🫨
kadertugrul7 Mrstutii su an 26 haftaligiz progestan kullaniyorum kan ilaci kullaniyorum vitamin verdi o cok pahali alamadim daha su an alicam en kısa zamanda ve iğne kullaniyorum biraz riskli bi gebelik oldu bu kez o yüzden kullaniyoruz bunları
Esracigdem Mrstutii vallahi yazık bize ama hayatımda hiçbir şeye bu kadar emek verdiğimi hatırlamıyorum hayırlısıyla doğsunlar sefa süren babaların pabuçları dama atılacak eminim 😁 🫠
Seymka Mrstutii Mrstutii d vitamini + omega 3 devlet hastanesi test yaptır gel demir de başlayalım demişti . Ayrıca sağlık ocağında ki ebe ücretsiz d vitamini biz veriyoruz boşa parayla alma dedi kontrole gittiğim de 14+3 teyim
YigitPoyrazMomm Mrstutii merhaba bisey sorabilirmiyim ben 13+3 günlük hamileyim 2 trimester ne zaman geciyorum ilk gebeliğim