xbebegimx Mrstutii gyno ferro sanol demir hapi , vinalac multivitamin, ocean d vitamini, innate omega-3 . 14. Haftadan itibaren kullaniyorum doktor neden vermedi acaba size
Mrstutii xbebegimx ay bilmiyorum söylemedi bişey bende sormadım kullanmalımıyım diye içime bi kurt düştüü
_brcu88_ Mrstutii mecbur bebeğimin ve benim sağlığım için …hamile olmasam ben normalde ilaç kullanmayı seven birisi değilim zaten
Asel-2023 Mrstutii valla keşke hasta olmasam da hiçbir şey icmesem perişanım iki yavrum da rezil oldu umarım kalkarım ayağa serumlar ilaçlar 🥴😭
Bskaysy Mrstutii magnezyum d vitamini demir ilacı omega ilacı. Demir ve d vitaminini kan tahlili yaptıktan sonra verdi yakın zamanda sizdende ister bi kan tahlili
RSinem Mrstutii kimi doktorlar önermiyor ama bir sor derim yinede çoğu kişi omega falan kullanıyor ama benim doktorumda direk balık yiceksin hafta da 1 dedi o tür destek vitamini vermiyor bir görüş istersen 🌸
anneoluyoruuumm16 Mrstutii daha yeni geçtik ikinci trimestere. Decavit dvit3 ve f ile başlayan bir vitamin verdiler. Aile hekimi verdi bunu. Kendi doktorum 15 haftalık olunca gel vitamin başlayacağız demişti o yüzden kullanmıyorum. Haftaya doktoruma sorucam öyle kullancam
Eceee Mrstutii 12 haftalıkken folik asiti bıraktık demir ilacına başladık 20 haftalıkken decavit, magnezyum, kalsiyum, balık yağı, d vitamini, günlük 6 tane takviye yani 😊
Cansuu55 Mrstutii bende 18+4 üm 3 ay dolunca folik asiti bıraktırdı elenatal2 kullanıyorum doğuma kadar kullan dedi + devit damla kullanıyorum