Kukulikukuli12 Mrstutii Benım de 2. Hamileliğim 14.haftadayız elanatol 2 kullanıyorum yani yeni gecicem 1 numaranın bitmesine 3 gün kaldı. Onun dısında takviye kullanmıyorum…. İlk hamileliğimde de il 3 ay elanatol 1 - d vitamini ve demir hapı kullanmıştım. Birde son 1 ay kan ilacı kullanmıştım kasıklı surup gibi bişeydi.
fizikcianne Mrstutii 12. Haftamdan hemen sonra folik asidi bıraktırıp doktorum vitaminlere başlattı. Doğuma kadar kullanacakmışım
tubik7 Mrstutii doktora kalsa ben ilaçtan gözümü açamıcam ama ne yakan söyleyim oksapar iğne dışında diğerlerini düzenli kullanamıyorum. Verilenler d vitamini , magnezyum, omega, multivitamin, kan hapı, coraspirin
MMad Mrstutii demir hapı kullanıyorum içinde folik asitte var balık yağı multivitamin bir de d vitamini kullanıyorum 🥰
YigitPoyrazMomm Mrstutii 13+3 günlük hamileyim ikinci trimester girmiş bulunmaktayim zaman çok hızlı geçiyor
Taskaya96 Mrstutii hamile olduğum günden bellidir demir ilacı olarak ferrum ve multivitamin olarak elevit kullanıyorum