64Demet64 Simdi soyle birsey var korkunun ecele faydasi yok varsa var yoksa yok varsada napacan bacim yapcak bisey mi var nereye kadar kacabilirsin🤣 en iyisi testini yap sende rahatla yapmayarak nolcak ki simdi ogrenmessen 2 ay sonra ogrenirsin😆
usenmedimyaptimbirvelet 64Demet64 belki hiç öğrenmem kız hamile falan değilimdir😂😂😂 yaa olsun tabi nolcak önemli değil ama benim küçük tırtılım daha 4 aylıkkk🥹🥹🥹 ne ara abi olsun daha zaten dün doğdu
Sacmalama_engiinn usenmedimyaptimbirvelet test yaptırırsam kocamı öldürürüm çünkü offf bari şey diyin Akhsksdgns
usenmedimyaptimbirvelet Sacmalama_engiinn Dün 2 tane kurban kestik bida mı kescem diyor bununda tek derdi bu ya offf🤯🤯
64Demet64 usenmedimyaptimbirvelet Hahaha napcan bacim ettiyseniz doguracan yapcak biseymi var geri iadesi yok 😂😂 Bu kadar korkuyon ama gened etest yap sen yoksa bisey daha sıkı korun hahah
Sacmalama_engiinn usenmedimyaptimbirvelet skdjdh Allah enişteye başka dert vermesin malum kurbanlar pahalı ama çocuklar masraflı değil ahahsh
Sacmalama_engiinn usenmedimyaptimbirvelet postnu görünce içime kurt düştü valls bak 40ım çıktıktan sonra her ay düzenli adet oldum 5 gün önce de benim de lekelrnmem oldu 2 3 gün sonra geçti benimde içime kurt düşürdün iyi mi jsgdjsjs senin bebe yine 4 aylık benimki daha 2 aylık jshdhsj
usenmedimyaptimbirvelet Kediler evet bebeğimizi öğrendiğimizde de bağırdım çağırdım ben niye hamileyim diye 😂😂😂 şimdi öldürürüm artık😤
Busraa-aa usenmedimyaptimbirvelet olmuşsa da yapabilecek birşey yok ki canım varsa da Rabb’im nasip etmiş ki olmuş hakkında hayırlısı olsun 🌸
Sacmalama_engiinn usenmedimyaptimbirvelet düşünsene ikimiz hamikeyiz şehir hastanesinde karşılıklı doguruyoruz falan jddhsjhsj
Kediler usenmedimyaptimbirvelet hamile değilsinizdir o zaman yaa… Eğer hamileyseniz de bu çocuğu sırf yaşama azminden dolayı doğurmanız gerekir, imkansızlara kafa tutmuş bir çocuk dünyaya gelmeyi hak ediyor bence🤣🤣🤣
usenmedimyaptimbirvelet Sacmalama_engiinn daha öncekiler bebe hiçbir şeyden haberleri yok bir kardeşleri geliyor falan tövbe yarabbi😬